2821
2789
عنوان

اینستااا

80 بازدید | 13 پست

شوهرم اینستا داره و اجازه نمیده من داشته باشم ..توی اون قسمت جست و جوش فقط عکس دخترا با هیکلای خیلی خوب هست ک نشون میده فقط پیج اینا میره نگاه میکنه هرچقدر هم میگم پاک‌کن میگ من و تو فرق داریم چیکار کنم باهاش...مینرسم سرد بشه همینطوریش کم مشکل نداریم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توام نصب کن یا مجبورش کن پاک کنه!!!شوهر منم نمیزاشت گفتم پس با هم استفاده کنیم یه مدت انقدر ازش میگرفتم اعصابش خورد شد گفت برو خودت نصب کن دست از سر گوشیِ من بردار😑

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩

توهم نصب کن چی میخواد بگه

شوهرم نمیزاره من نصب کنم خودشم نصب نمیکنه

هرچی دوطرفه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
چ پرروعه تو رو نمیذاره خودش داره  مجبورش کن پاک کنه

تازگیاشماره یه خانوم ک از اقوامشه و تو گوشبش دیدم و خانوم درستی نیست هرچقد گفتم این تو گوشیت چیکار میکنه گفت نمیدونم 

من شوهرم گفت پاک کنیم باهم پاک کردیم 

اون نصب کنه بلافاصله منم نصب میکنم 

فرق داریم چیه 😡

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
توهم نصب کن چی میخواد بگه شوهرم نمیزاره من نصب کنم خودشم نصب نمیکنه هرچی دوطرفه

گوشیش و خراب کرد اومد تل منم از گوشیم پاک کرد منم گوشیمو دادم دستش گفتم لنگ نمونی شب دادم صبحش دیدم هم تل و هم اینستا نصب کرده 

من شوهرم گفت پاک کنیم باهم پاک کردیم  اون نصب کنه بلافاصله منم نصب میکنم  فرق داریم چیه ...

افسردم کرده از یه طرف خانوادش انگار کلفت اوردن یه طرفم ک خودش هیییچ دلخوشی نذاشته برام یه طرف دیگ ام داره سر و گوشش میجنبه حرفی ام بزنم میگ مردم هزار جور غلط میکنن این ک چیزی نیست

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز