2777
2789
نظر شخصی من : حجاب درون بهتر از حجاب بیرونه
اینکه یه زن خودش رو تو گرمای 45 درجه بپوشونه و با چادر سیاه و مانتو و مقنعه تا اون مردی که یه تیشرت سفید استین کوتاه با یه شلوار جین پوشیده یا مردی که پیراهن سفید نخی با یه شلوار پارچه ای خنک به گناه نیافتن واقعا عقل در میمونه و اینکه مردای ما واقعا اونقدر سست عنصر و هرزه و پست هیز هستند که تا یه چند تا دختر با تیپ غیر معمول میبینن اختیار از کفشون در میره و به گناه میافتن ؟پس ننگ باد همچین مردایی که در اطراف ما هستند
کتاب و اب هر دو در بحران هستند، یکی از کم مصرفی دیگری از پر مصرفی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرجیزی که سختگیری شه بد تر از این میشه.....جرا در کشورهایی که حجاب ازاده یه خارجی بدون ارایش و با موی ساده که با یه کش بسته بیرون میاد...و در همونجا زنان محجب با حجاب کامل که حتی یه دونه از موهاشون بیرون نزده تو خیابون براحتی تردد میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟باید یه فکراساسی کرد.....یه فرهنگ سازی درست
گر می نخوری طعنه مزن مستان را... بنیاد مکن تو حیله و دستانرا **تو غره بدان مشو که می مینخوری... صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا (خیام)
آرایش خانم های بدحجاب کشور ما به گونه ای پیش رفته است که به لحاظ متدهای آرایشی در دنیا حرفی برای گفتن داریم و در مصرف مواد آرایشی نیز دارای رتبه و مقامیم، به نوعی که گمان نمی کنم در هیچ کشوری،‌ هیچ زنی برای رفتن به مکان های فساد نیز به اندازه ای که برخی زنان ما برای رفتن تا سر کوچه، این همه از تکنیک ها و تاکتیک های آرایشی استفاده کند.

با این قسمتش خیلی موافقم.

بقیه قسمتهاشو نظری ندارم.
دوستان عزیز عذر میخوام کاری پیش اومد رفتم
منظور پوشیوندن با چادر سیاه تو دمای 40دجره نیست!
منظور شناخت حدو مرز های هنجار جامعه هست
نه عزیزم فقط مردای ما سست نیستن!!!
این ذات مرداست تو همه جای دنیا!دوربین مخفی های زیادی تو اروپا با همین سوژه ساخته شده
این که یه خانم با لباس بدن نما جلوی مردها حرکاهایی رو انجام مبده و عکس العمل همه هم کاملا همون چیزیه که شما بهش میگید سستی مردها،ولی این مختص ایران نیست!
یه کم واقع بین باشیم