2821
2789
عنوان

دلم بیقرارشه،،،

189 بازدید | 9 پست

چیکار کنم با عشق یکطرفه😭دارم داغون میشم،،،،دارم میسوزم،،،تمام شبای هفته تا صبح خودخوری میکنم،،،مامانم میگ خودتو نابود میکنی،،،چرا دل بستی ب کسی ک نمیدونی دوستت داره یا ن😔نمیدونم دوسم داره یا ن😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه جوری نظرشو در مورد خودت بدون چون بعداپشیمون میشی

در مورد وقارم و رفتارم بهم گفت،ازم تعریف کرده،اوایل اصلا قبول نمیکردم،،،تا اینکه مادرم بهم گفت،،،یکم ب رفتارام و احساساتم دقت کردم دیدم مثل اینکه واقعا دوسش دارم،،،ولی اون،،،،نمیدونم

کی هست این حالا عشقای یک طرفه خیلی زجر اوره _چ مادر خوبی داری ک باهات مثل ی دوسته حرفتو بهش زدی

من خواستم بازم کنکور بدم،،،کلاس ثبت نام کردم برای پیشرفتم،،،استادمه،۷سال تفاوت سنی داریم،،،قربونت برم عزیزم مرسی،اره واقعا مامانم کمکم میکنه،،،گفت چجوری پیشش برخورد کنم ک سمتم بیاد ولی من حتی نمیدونم چجوری بفهمم بهم حس داره یا ن

چرا از چیزی که آگاهی نداری دلبسته شدی این دلبستگی فقط از روی احساسه، فقط داری خودت رو آزار میدی و ق ...

اتفاقا ب مادرمم گفتم انتخابم از رو احساسات نبوده،،،انتخابم عقلی بوده،،،مادرم ک شناختش خودش متوجه شد،،،بعدش تبدیل شد ب یه چیز احساسی و الان داره مث خوره منو میخوره و داغونم میکنه،،،حتی اوضامو خودش دید گفت چیشده؟اتفاقی افتاده؟مث همیشه نیستی،،،غمگینی:(

اتفاقا ب مادرمم گفتم انتخابم از رو احساسات نبوده،،،انتخابم عقلی بوده،،،مادرم ک شناختش خودش متوجه شد، ...

من انتخابت رو نگفتم بلکه علاقه رو گفتم. تو داری تو تب عشق کسی می سوزی که خودش کاملا بیخبر.

مادرت تشویقت میکنه به دوست داشتن ولی راه حلی برای حل این ماجرا پیش روی شما نمیزاره 

من اگر نظری دادن بخاطر اینکه دوست ندارم از نظر عشقی شکست بخوری.

من انتخابت رو نگفتم بلکه علاقه رو گفتم. تو داری تو تب عشق کسی می سوزی که خودش کاملا بیخبر. مادرت تش ...

مرسی از لطفت عزیز دلممممم😍😚ممنونم،،،ایشالا ک ب امید خدا کوچولوت سالم باشه و کنارش یه دنیا عشقو تجربه کنین و منم عقلم بیاد سر جاش❤

مرسی از لطفت عزیز دلممممم😍😚ممنونم،،،ایشالا ک ب امید خدا کوچولوت سالم باشه و کنارش یه دنیا عشقو تجر ...

ممنون عزیزم. امیدوارم هر امری که به خیر و مصلحتت هست اتفاق بیفته. خوشبخت و عاقبت بخیر باشی انشاالله 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز