بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه جوری نظرشو در مورد خودت بدون چون بعداپشیمون میشی
در مورد وقارم و رفتارم بهم گفت،ازم تعریف کرده،اوایل اصلا قبول نمیکردم،،،تا اینکه مادرم بهم گفت،،،یکم ب رفتارام و احساساتم دقت کردم دیدم مثل اینکه واقعا دوسش دارم،،،ولی اون،،،،نمیدونم
کی هست این حالا عشقای یک طرفه خیلی زجر اوره _چ مادر خوبی داری ک باهات مثل ی دوسته حرفتو بهش زدی
من خواستم بازم کنکور بدم،،،کلاس ثبت نام کردم برای پیشرفتم،،،استادمه،۷سال تفاوت سنی داریم،،،قربونت برم عزیزم مرسی،اره واقعا مامانم کمکم میکنه،،،گفت چجوری پیشش برخورد کنم ک سمتم بیاد ولی من حتی نمیدونم چجوری بفهمم بهم حس داره یا ن
چرا از چیزی که آگاهی نداری دلبسته شدی این دلبستگی فقط از روی احساسه، فقط داری خودت رو آزار میدی و ق ...
اتفاقا ب مادرمم گفتم انتخابم از رو احساسات نبوده،،،انتخابم عقلی بوده،،،مادرم ک شناختش خودش متوجه شد،،،بعدش تبدیل شد ب یه چیز احساسی و الان داره مث خوره منو میخوره و داغونم میکنه،،،حتی اوضامو خودش دید گفت چیشده؟اتفاقی افتاده؟مث همیشه نیستی،،،غمگینی:(