نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 عنوان iui 88 بازدید | 5 پست دوستاي گلم كيا iui انجام دادن؟ با كدوم دكتر و بيمارستان؟ نتيجه چي شد؟ بعد از چه مدت ناباروردي تصميم به iui گرفتيد؟ مشكلتون چي بود كه بارداز نميشدين؟ خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️ 1398/10/07 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zhoooan عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 15489 من یه راست رفتم آی وی اف که خیر سرم حتما نتیجه بگیرم از یک سال بعد از اقدام تا حالا تقریبا بهترین بیمارستانای ایرانو امتحان کردم گاندی اکباتان
نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 من یه راست رفتم آی وی اف که خیر سرم حتما نتیجه بگیرم از یک سال بعد از اقدام تا حالا تقریبا بهترین بی ... الان ivf انجام دادين؟ من يك سال اقدامم همسرم كم تحركي داره كه نازه هم متوجه شديم دكتر ٢ ماه ديگه هم زمان داده و گفته اگه نشد iui بايد انجام بدم خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
zhoooan عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 15489 الان ivf انجام دادين؟ من يك سال اقدامم همسرم كم تحركي داره كه نازه هم متوجه شديم دكتر ٢ ماه د ... بله سه بار آی وی اف ناموفق که دکتر میگه اصلا نمیتونم دلیلی علمی برای عدم موفقیتش پیدا کنم
نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 من یه راست رفتم آی وی اف که خیر سرم حتما نتیجه بگیرم از یک سال بعد از اقدام تا حالا تقریبا بهترین بی ... عزيزم ايشالله كه باردار ميشي گلم شما مشكلتون چيه؟ خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 [QUOTE=117525668]بله سه بار آی وی اف ناموفق که دکتر میگه اصلا نمیتونم دلیلی علمی برای عدم موفقیتش پیدا کنم[/QUOTE ivf درد داره؟ دكتر من ميگه خيليا هستن بي دليل باردار نميشن خيليا هم مشكلشون واقعا حاده ولي طبيعي باردار ميشن خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️