2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جلوگیریم طبیعیه. اسیدفولیک چیست!!

اسید فولیک باید سه تا یک سال قبل بارداری مصرف بشه برا جلوگیری از نقص لوله عصبی بچه..و ازمایشا حتما انجام بشه ک یه وقت تیرویید یا کم خونی و دیابت نداشته باشی ..هم خودت هم همسرت..کلا دو سه جلسه مشاوره با دکتر زنان قبل بارداری برو..و تو انتخاب دکترم وسواس کامل به خرج بده ک مث من نشی و ماه اخر دکترمو عوض کردم

اسید فولیک باید سه تا یک سال قبل بارداری مصرف بشه برا جلوگیری از نقص لوله عصبی بچه..و ازمایشا حتما ا ...

من میخام پاییز ۹۹ اقدام کنم بنظرت باید ازالان اسیدفولیک بخورم و آزمایش بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

♡Bir teck sěn aşkim♡
من میخام پاییز ۹۹ اقدام کنم بنظرت باید ازالان اسیدفولیک بخورم و آزمایش بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید اشتباه نوشتم سه ماه تا یک سال.

میتونی از اول تابستونم بخوری چون پاییز اقدام کنی احتماش هست همون ماه اولش باردار نشی.من سه ماه طول کشید تا شدم.ازمایشا هم همون اوایل تابستون بده ک اگ‌مشکلی بود خدایی نکرده درمان بشه..البته تو خودت میتونی الانم یه چکاپ بکنی..کلا هر سال برید ازمایش کامل بدید خیلی خوبه

دلیلشو میگی؟

چون من دوست داشتم سن پایین ازدواج کنم وبچه بیارم مثلا زن داداشم ۳۸سالش بود مادربزرگ شد

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
ببخشید اشتباه نوشتم سه ماه تا یک سال. میتونی از اول تابستونم بخوری چون پاییز اقدام کنی احتماش هست ه ...

یه دنیاااا ممنون از راهنماییت عزیزززززززززم خیالمو راحت کردی..😙

راستی تو اقدام باید یه شب درمیون ر ا ب ط ه داشت و باید هر سری آب م ن ی خالی بشه تو و ا ژ ن؟

♡Bir teck sěn aşkim♡
اره عزیزم هاتم  بخدا موندم دیگه چیکار کنم 😢😢😢😢

یچیز بگم ناراحت نشوها.سعی کن واسه شوهرت(فقط) مثل ف ا ح ش ه ها رفتارکنی. شایدنمیدونم کاری نمیکنی ک دلش بخاد.سعی کن لباسای باز توخونه بپوشی و کلی لوَندی کنی براش.جواب میده😉

♡Bir teck sěn aşkim♡
یه دنیاااا ممنون از راهنماییت عزیزززززززززم خیالمو راحت کردی..😙 راستی تو اقدام باید یه شب درمیون ر ...

خواهش میکنم عزیزم.والا منم شنیدم یه روز درمیون اما خوب من شرایطم خاص بود خودم کاشان بودم شوهرم اصفهان و فقط اخر هفته ها دو سه روز خونه بودم و به خاطر همین اصلا رو برنامه نبود.تقریبا یه هفته بعد از پریودی ک زمان تخمک گذاریه میگن بهترین وقته