2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اقدام کن عزیزم 😍

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
الان زوده نه هنوز خیلی بی تجربه ای دختر مادر شدن کم مسئولیتی نیست

میدونم اماترسم ازاینه که بعدا سخت بچم بشه. چون دیدم که میگم. نمیدونم چیکارکنم.شوهرمم ۳۱ سالشه

♡Bir teck sěn aşkim♡

من بودم اره

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

مم الان تو بیستو سه ام شوهرم تو سیو دو.همشم نگران این موضوع بودم..اگر همسرت هم دوس داره و زندگی اروم و نرمالی داری و درسم نمیخونی الان برو ازمایشا قبل بارداری و اسیدفولیکو اینا رو شروع کن و بزار تا سه چهار ماه بعد اقدام کن.و اگر نمیخوای بچه دار بشی اصلا با قرص جلوگیری نکن ک بعدا مشکل دار نشی

مم الان تو بیستو سه ام شوهرم تو سیو دو.همشم نگران این موضوع بودم..اگر همسرت هم دوس داره و زندگی اروم ...

جلوگیریم طبیعیه. اسیدفولیک چیست!!

♡Bir teck sěn aşkim♡