من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
دختر من خیلی دل درد داشت با دارو آروم نمیشم.من قنداقش میکردم از زیر حلقه آستین تا مچ پاشو با یه پارچه میبستم که هم سفت بمونه و هم گرم.نیم ساعت میموند آروم میشد باز میکردم
۱۵ روز نه الحمدلله خیلی دل دردی نیست یه وقتایی خیلی پیچ میده به خودش و گریه میکنه من تحمل گریه ...
خدا حفظش کنه .دکتر به دخترم قطره ی دایمتیکون داده بود بعد از یه ماهگی میتونی گریپ میکچر بدی قطره ی پدی لاکت هم خوبه.قنداق هم امتحان کن .تو کلاسای بارداری بهمون گفتن قنداق برای کولیک بچه خوبه.چند روز لبنیات و گوشت گاو نخور اگه شیرخودتو میدی ببین دل دردش بهتر میشه بعضی بچه ها به پروتئین گاوی حساسیت دارن