2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

77 بازدید | 10 پست

بچه خا من صورتم یکسالی خیلی خشک شده و حساسیت شدید به کرم پودر حط چشم پنکک داره نمیتونم بزنم احساس میکنم ابرسان میخواد کسی اطلاعی داره ابرسانی که شیمیایی نباشه حساسیت نیاره چی بزنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وولا چرا دروغ حالا شما اگه دوس داشتی ازون قیمت نجومیا خارجیا بزن ولی من خودم مرطوب کننده عش با روغن اواکادو گرفتم خیلی راضیم هم بوش خوبه هم نرم میکنه ولی خو شما چون حساسیت داری نمدونم مناسبه یا نه من که راضیم قیمتشم9تومنه 

عزیزم خاهر من همینطور شد دکتر پوست هم رفت تا وقتی دارو استفاده میکرد خوب بود خشکی صورتش به حدی بود ک مدام باید مرطوب کننده همراش بود صورتش ورم میکرد و قرمز میشد انگار افتاب سوخته شده بود رفت پیش یه دکتر معروف فهمید ک آلرژی داره بهشگفت ب دود رنگ مو مواد شوینده بخصوص وایتکس و... الرژی پیدا کردی و اگه رعایت نکنی اسم میگیری با رعایت این موارد و مصرف یه قرص کاملا خوب شد

خداوند هیچوقت دیر نمیکنه... هرچیزیو تو زمان درستش بهت میده  
عزیزم خاهر من همینطور شد دکتر پوست هم رفت تا وقتی دارو استفاده میکرد خوب بود خشکی صورتش به حدی بود ک ...

اا من دور پلکم ابرومه هزارتا دکتر دوست رفت تا زمانی که پنکک کرم پودر اینا نزنم خوبم ولی اخه تولدی عروسی چیزی دوست دارم بزنم خواهر لوازم ارایش چی می زنه

اا من دور پلکم ابرومه هزارتا دکتر دوست رفت تا زمانی که پنکک کرم پودر اینا نزنم خوبم ولی اخه تولدی عر ...

والا اون فقط ضد افتاب دکتر ژیلا ک دکتر براش تجویز کرده میزنه حتی تو عروسیا البته پوستش سفیدو صافه

خداوند هیچوقت دیر نمیکنه... هرچیزیو تو زمان درستش بهت میده