2777
2789
عنوان

خانم معلما

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 47 پست
دخترا هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

اووه هر روز دعواس

یعنی وقتی میام خونه گلوم میسوزه انقد داد میزنم 

یه بار رفتم جداشدن کنم یکی محکم خورد تو پهلوم😂

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خداروشکر دیگه از این چیزا میبینم ذوق میکنم که منم یه روزی به زودی بهشون میرسم وای قبل از قبولیم اصلا نمیتونستم بهشون فکر کنم.الان روزی صدبار خداروشکر میکنم فقط ک به ارزوم رسیدم

من خاطره هام غیرقابل پخش همش آخه همشو هم خودم سوتی میدم

اها بزا یه خاطره احساسی بگم یه بار اومدم سرکلاس اومدم چراغا خاموش برام تولد سوپرایزی گرفته بودند و کادو و کیک آخرشم همشون سر نمره منت کادوهاشونو گذاشتن ک نمره بگیرند یکی ک ول کن نبود تو واتساپ پدرمو دراورد انقد گفت گفت اخر یه نمره دادم بهش

خداروشکر دیگه از این چیزا میبینم ذوق میکنم که منم یه روزی به زودی بهشون میرسم وای قبل از قبولیم اصلا ...

خدا رو شکر عزیز دلم .ان شاءالله موفق باشی

من خاطره هام غیرقابل پخش همش آخه همشو هم خودم سوتی میدم اها بزا یه خاطره احساسی بگم یه بار اومدم سر ...

آدم میمونه تو رو دربایسی آخه😂😂😂😂

آهان یه خاطره ای که دارم اینه که سر زنگ نقاشی بودیم 

منم خواستم بچه ها و خوشحال کنم براشون امضاء مرغابی کشیدم .دو سه تا اولی راحت بود ولی دیگه این آخرا به غلط کردن افتاده بودم دستم سر شده بود 😂😂😁😁۳۵ تا امضاء مرغابی کشیدم براشون 

من داشتم تو کلاس درباره ماهیچه ها و عملکردشون صحبت میکردم یهو جوگیر شدم رفتم عملی نحوه عملکرد پارو نشون بدم ماژیک پرت کردم رو زمین رفتم شوتش بزنم در کلاس من و کلاس روبرو باز بود ماژیک از کلاس من شوت شد رفت وسط کلاس روبرو