2777
2789
عنوان

خانم معلما

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغل خیلی سختیه ها ن؟ 

نه بابا خیلی کیف میده 

باید علاقه داشته باشی 

من که روزای اول خیلی ذوق داشتم اما الان هی میگم خدایا برف بیاد تعطیل شن😂😂😂😂

خدایا شکرت😍خدایا شکرت که میتونم حال بقیه و خوب کنم 😍خدایا شکرت که دارمت😍

اها بزا اینو بگم خیلی سوتیم من کلا

این مال تدریسم تو یکی از دانشگاه های معتبره ک قشنگ خرابکاری کردم

داشتم شهر و کشور و ... رو به انگلیسی توضیح میدادم

بعد نمیدونم خاک توسرم چ فکری با خودم کردم یه نقشه ایران کشیدم و اومدم شهر هارو جدا جدا بکشم دوتا دایره کشیدم کنار هم بعد وسط هرکدوم هم یک نقطه دقیقا عین سیننه خانما شده بود بعد برگشتم دیدم کلاس منفجر شده از خنده

بعد منم خیلی عادی بازم چندتا از اون دایره ها کشیدم و وسط هرکدوم یه نقطه ک تابلو پشه بعد مثه برق و باد پاکش کردم دبگه خودمم خندبدم ضایع نشه

یه خاطره قابل پخش بگید

هر بار که میرفتم سر کلاس میدیدم یکی از دخترا همیشه چشماش اشکیه و ناراحته یه روز ازش پرسیدم که چرا ناراحتی.فهمیدم که بچه ها اذیتش میکنن .اون روز انقد به بچه ها گفتم که هوای دوستتون و داشته باشید که همه باش خوب شدن. الان هر بار که میرم سر کلاس میدوه میاد محکم بغلم میکنه 😍😍😍

ترم اول اموزش ابتدایی.😏😏منتهی منم ۲۰ سالمه منم از اشنایی با شما خوشبختم.

من ترم 2 آموزش ابتداییو دیگه میخوام تموم کنم.فقط دلم میخواد دوران تحصیل زود تموم بشه برم سر کلاس😍

اها بزا اینو بگم خیلی سوتیم من کلا این مال تدریسم تو یکی از دانشگاه های معتبره ک قشنگ خرابکاری کردم ...

دیوونه😂😂😂😂