2777
2789
عنوان

باردارا و باتجربه ها بیاین

118 بازدید | 17 پست

بچه ها من الان ۴ روز از ۳۷ ام میگذره به نظرتون شربت زعفرون بخورم که بچم زود تر بیاد بده؟

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا این کارو نکنی بزار وقت طبیعی خودت بدنت کی آماده شد بچه ب سلامتی دنیا میاد نری این کارو بکنه طفل معصومو اذیت کنی تو شکمت

💖💖پسری دارم شاه نداره ،خوشکلیشو ماه نداره⁦❤️⁩⁦❤️⁩

نه عزيزم چرا همچين كاري بكني؟بزار ٤٠هفته خوذش به وقتش بياد زعفرون باعث انقباض ميشه و خطرناكه الان فقط ورزش هاي زايمانو انجام بده

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
نه نخور خدانکرده گو نکنه بچه

دهنت سرویس مردم ازخنده

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

اجازه بده وقت خودش بیاد

تازه از الان تا هفته ۴۰وقت وزن گرفتنشه

من پایان ۳۷هفته سز شدم با وزن نی نی ۲۸۰۰ نهایتا قندش دچار افت شدید شد و ۵روز بیمارستان بستری شد 

دوستتون دارم 💕

دوست دارم زودتر بیاد خب♥️🥰

چه رک😂😂😂😂😂😂😂😂

یه ساعت داشتم میخوندم ببینم چیه😂😂😂😋😋

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)