کسی هست تو عقدش با اینکه با شوهرش تو یک شهر بودن ولی دیر به دیر همه میدیدن؟ ما هر روز هم و میبینیم ولی یک روزه و 8 ساعته همو ندیدیم حتی یک سر هم بهم نزده ازش دلخورم ولی نمیدونم چجوری بهش بگم.البته امروز کلی کار داشته الان هم سر کاره
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
وگرن واقعا۸ساعت بیخبری یکی از عااااااادی ترین روتینهای زندگیه
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
منم دوبار در هفته همسرمو میبینم.اوایل عقد من گلایه میکردم ولی الان نه.با گلایه کردن همش اوقاتمون تلخ میشد.عزیزم مردا از این اخلاق خانوما بدشون میاد.دوره عقد طولانی خیلی خیلی بده
دل مرنجان که ز هر دل به خـدا راهی هست🍁🍁هر که را هیچ به کف نیست، به دل آهی هست...😊💔