2777
2789

غروب و رد کردیم ننه یه زور دیه بزنیم شبم تمومه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه روزا واسم مثل غروب جمعه دلگیره😔

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

غروب طلوع نداره همه لحظه ها واسم غروبه 

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔

جمعه یعنی پرواز

یعنی از پیله ، رها

کوله ی دلخوشی ام را بدهید

قصد رفتن دارم !

آدم از ماندنِ بی وقفه ، دلش می گیرد !

گاه باید بروی

نفسی تازه کنی ، برگردی

📝

خوب و بد هر چیزی بستگی به "حال دلت" دارد.
پاییز و زمستان با همه ی شب های طولانی و آسمان گرفته شان می توانند دلنشین ترین باشند و بهار و تابستان با آن همه گل و سرسبزی می توانند دلگیر باشند. جمعه ها میتواند بهترین روز هفته باشد و از کل هفته بیشتر خوش بگذرد. انقدر که خیال حوصله رفتن هم به سرمان نزند...
همه اینها بستگی به حال و هوایت دارد. اگر دلت خوش باشد؛ اگر آن که میخواهی را داشته باشی و یا کنار آن کسی باشی که میخواستی همه چیز و در همه وقت خوب است.
کاش حال دل مهربانتان خوش باشد. کاش همانی بشود که میخواهید. کاش زندگی کنید در قلب کسی که دوستش دارید.
بخت و اقبال مگر چیزی غیر از این است؟!
❣خدا کند خوشبخت ترین باشید...

💟 

شنبه هاى خيالت چه دورند من در عصرِ دلتنگىِ جمعه گرفتار شدم…‌‎  

جمعه ها باید صندوقچه ی امید را باز کرد ، یک گوشه آرام نشست و پازلِ خوشبختی را کامل کرد .
جمعه ، یعنی آرامش ،
و آرامش یعنی ؛ لبخندهایی که از تهِ دل باشد .
جمعه تان آرام ،
و لبخندهایتان از تهِ دل ...

جمعه ها باید صندوقچه ی امید را باز کرد ، یک گوشه آرام نشست و پازلِ خوشبختی را کامل کرد . جمعه ، یعنی ...

جمعه روزیه که تا ظهرش خوبه از عصر کم کم متوجه میشی داره تموم میشه، غروبش از غُصه دِق می کنی شبشم با یاد بیدار شدن کله سحر شنبه کوفتت میشه

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

جمعه روزیه که تا ظهرش خوبه از عصر کم کم متوجه میشی داره تموم میشه، غروبش از غُصه دِق می کنی شبشم با ...

جمعه ، نتیجه ی آزمونِ فرصت هاست ،
مجموعِ نمراتِ یک هفته !
جذرِ تمامِ کارهایی که در طولِ هفته انجام داده ایم ،
جمعه ، می تواند عالی ترین روزِ هفته باشد !
اگر جمعه ات دلگیر بود ؛ فکر کن و ببین کجایِ هفته ای که گذشت کم گذاشتی ؟!
کجا هوایِ خودت را نداشتی ، کجا نا امید شدی و کجا جا زدی و کنار کشیدی ؟!
اراده کن ...
از این هفته برایِ دلخوشی و حالِ خوبت ، تلاش کن ،
برای موفقیتت چند قدم بردار ،
و با خودت عهد کن که ثانیه هایت را اسراف نکنی ...
هیچ وقت برایِ بهتر شدن ، دیر نیست !
دنیای هرکس ، معلولِ رفتارها و عقایدِ خودش است ...
از همین ثانیه شروع کن ،
هفته ی خوب و موفقی برایِ خودت بساز ،
آن قدر خوب ؛
که حالِ جمعه ی بعدی ات ؛
از همیشه خوب تر باشد !

جمعه ، نتیجه ی آزمونِ فرصت هاست ، مجموعِ نمراتِ یک هفته ! جذرِ تمامِ کارهایی که در طولِ هفته انجام د ...

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......