پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 عنوان اقدام 160 بازدید | 16 پست سلام دلم خیلی گرفتهاین چند وقت همش یه چیزی برام پیش اومده اولش ته گلوم دونه زد وبعد تیروئید و بعد سینم و حالا لنف های گردنم ،همش به دکتر آنقدر دلم میخواست اقدام کنم اما هر بار نمیشه 1398/10/06 | 19:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منوآقاییم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 8801 چند ماهه میخای ولی نمیشه؟ جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 عزيزم اول بايد تمام اينارو درمان كنى منم ٦ ماه درگير درمان بيماريام بودم "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 چند ماهه میخای ولی نمیشه؟ چند ماه پیش سقط داشتم ولی الان چهار ماهه میخوام اقدام کنم ،این چیز ها پیش میاد نمیتونم اقدام کنم
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 عزيزم اول بايد تمام اينارو درمان كنى منم ٦ ماه درگير درمان بيماريام بودم خداروشکر دونه ته گلوم افتاد الان فقط یه نقطه موندهاما لنف های گردنم هریکی یه چیز میگه شما چرا ؟
دلساجونییی عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 توکلت بخدا باشه اول بفکر سلامتیت باش اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 توکلت بخدا باشه اول بفکر سلامتیت باش اوهوم ولی دل پیگیری ندارم وگرنه میشه رفت آزمایش اینا داد خیالم راحت بشه
دلساجونییی عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 اوهوم ولی دل پیگیری ندارم وگرنه میشه رفت آزمایش اینا داد خیالم راحت بشه درک میکنم خودمم دیگ خسته شدمچی میشد هیچ مشکلی نداشتیم اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 درک میکنم خودمم دیگ خسته شدم چی میشد هیچ مشکلی نداشتیم اوهوم واقعا شوهرت چی میگه ؟
دلساجونییی عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 اوهوم واقعا شوهرت چی میگه ؟ شوهرم طفلی همش میگ چی نیس نگران نباش دکتر برو تا مطمئن شی و استرس نداشته باش سر نمازاش دعا میکنه نذر کردهگاهی موقعا بهش میگم منک میدونم زیاد زنده نیستم اشکش در میاد دلم میسوزه براش دس خودم نیس اصن 😢😢 اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
منوآقاییم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 8801 چند ماه پیش سقط داشتم ولی الان چهار ماهه میخوام اقدام کنم ،این چیز ها پیش میاد نمیتونم اقدام ... انشالله که خیره جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 شوهرم طفلی همش میگ چی نیس نگران نباش دکتر برو تا مطمئن شی و استرس نداشته باش سر نمازاش دعا میکنه نذر ... اوهوم منم عین خودت
دلساجونییی عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 اوهوم منم عین خودت تصمیم دارم دیگ بهش چیزی نگم در مورد مریضی میخام خوش باشیم باهمحداقل اگ مشکلی اومد یهو باشهنرم جلو جلو استقبال 😢😢😢خدا خودش کمک کنه بحق امام حسین ما هنو ۳ماهم باهم نبودیم اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
پازلزندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 5354 تصمیم دارم دیگ بهش چیزی نگم در مورد مریضی میخام خوش باشیم باهم حداقل اگ مشکلی اومد یهو باشه نرم جل ... آره خوب میکنیرفتی دکتر ؟من اگه نمیخواستم اقدام کنم بچه داشتم خیالم راحت بو.