elkam مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 148 عنوان رسوم عروسی در شهر شما 184 بازدید | 23 پست اگه عروس و داماد مال دو شهر متفاوت باشن مراسم عروسی کجا برگزار باشه منطقی تره؟ هر کدام از دو طرف اصرار بر مراسم در شهر خودشون داشته باشن تعداد رای : 1 نظرسنجی رسم و رسوم ازدواج رسم 0 0% رسم 1 100% 1398/10/06 | 18:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 اگر توانمالی دارن دوتا عروسی بگیرناگر ن جشن عقد ی جا عروسی هم ی جا به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
پگاه_سابق_هستم۲ عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 6523 شهر عروس اصولا برگزار میشه زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
زینووووووووو عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 5843 تا اونجایی ک من دیدم توشهر زندگی داماد برگزار میشه ,چون میگن عروسی رو پسرمیگیرهومراسم عقد رو شهر یاخونه دختر میگیرن آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ...
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28638 شهر عروس...یه جشن کوچیکم شهر داماد ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
پگاه_سابق_هستم۲ عضویت: 1398/04/05 تعداد پست: 6523 کدوم شهرید شما؟ تهران زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
شبگیر۲ عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 2433 جدا میگیرن غریبگی نکن / نکن غریبگی پسرم / اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند //// گروس عبدالملکیان
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 52191 ما تهرانی هستیم هیچ رسم خاصی نداریم فقط یه عروسی نامزدی هم بعضی ها میگیرن بعضی ها نه در حد یه مهمونی پاتختی هم کم کم داره ور میفته بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
الیناز70 عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 10307 جدا میگیرن .حتی شده مراسم ساده و خودمونی ولی جدا شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر
narangi عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 2664 عروس رو روی تخت حجله اش میشونند داماد رو میارن بزرگترا روبروی عروس دورکعت نماز شکر میخونه و بعد کنار عروسش میشینه همه میان نگاه عروس دومادمیکنن میرن و در رو میبدن😕 صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم 😢 بی تَرا ساهَتی ✨. ساهَتی دل نَبی راحَت💫. نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت. کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️