2777
2789
عنوان

داغون شدم

211 بازدید | 20 پست

فردا امتحان دارم هنوز نصف بیشترو نخوندم ۵صبحم باید بیدار شم حاصر شم برم دانشگا تا ب امتحان ۸برسم 

صبح خیلی خوب باانرژی شروع کردم ولی الان دو درس خوندم کلی خستم اصلا انگار مغزم پر شده نمیتونم بخونم😭😭😭😭😭😭چای و زنجفیلم خوردم 

مغزم نمیکشه دیگگگگگگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آب هویج بستنی بخور فضا رو عوض کن با حالت شعر بخون...🤪🤪

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

بهآنه نیار فقط بخون 

از هر قسمت یه تیکه بخون و خوب مسلط بشو جاهای مهم رو 

بعد جاهایی که باقی موند رو انگیزه می گیری 

تا صبح هم شده بخون 

اینایی که میگن خواب قبل امتحان خیلی خوبه همش چرته 

مال شمای شب امتحانی نیست 

الکی هم چیز میز نخور 

هر چی خالی تر بهتر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
اخی یادش بخیرر چقدر ازین استرسا کشیدیم... چ درسی هست؟ چند فصله؟ چند صفحه س؟ چند ساعت وقت داری برای ...

یه درس اسلامیه ۷تا فصله  هنوز ۲فصل خوب خوندم فصل ۳خوب نخوندم ۴فصل دیگ ام مونده فرداام باید ۵صبح پاشم از الان تا ۵صبح فردا وقت دارم😭امتحان حذفیه نصف نمره اخر پایانیمه

یه درس اسلامیه ۷تا فصله  هنوز ۲فصل خوب خوندم فصل ۳خوب نخوندم ۴فصل دیگ ام مونده فرداام باید ۵صبح ...

اووو عمومیه بابااا

تا صب میتونی

هر یه ساعت یه فصل بخون تامااام

مرا عهدیست با جانان...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز