هم اتاقیمه.اصلا مراعات حالمو نمیکنه.وقتی دارم نماز میخونم با گوشیش آهنگ بلند گوش میده.وسایل منو از توی یخچال برمیداره مال خودشو جا میده.سر کار وقتی بچه ها تحویلم میگیرن با حسادت میگه چرا فقط اینو محل میگیرین.یا مثلا یه روز بهم گفت از خانم فلانی متنفرم.گفتم چرا.گفت چون همیشه و همه جا پشتته...اگه اضافه کارم یه ذره ازش بیشتر بشه میره امور مالی میگه.منم پسوردم عوض کردم تا نبینه چقد اضافه کار میگیرم.اصلا اتاق جارو نمیکنه و حموم نمیشوره.من باید برم موهای ریخته شو توی حموم جمع کنم.امروز سه نفرمون آشپزی کردیم.با عصبانیت میگه چرا آشپزخونه رو تمیز نکردی.منم گفتم تنها من آشپزی نکردم.اونم میگه منم هیچی نریختم.خیلی دلمو میشکنه..یه روزی فلاسکمون شکست.این یه فلاسک از خونشون آورد.همیشه توی فلاسک چایی باهم میخوردیم.امروز بهم میگه زود باش فلاسک خالی کن چایی میخوام.گفتم خو بیا باهم میخوریم.میگه نمیخوام من یه فلاسک میخوام.منم کل فلاسکو خالی کردم.و بهش دادم.اما دلم شکست.خیلی رفتارش باهام بده.اما من جز احترام هیچی بهش نمیگم.همکارام بهم میگن تو چی از دستش میگشی.من اما هیچ وقت بدی شو نمیگم🙁🙁🙁
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
دوسال ازم بزرگتره.منم دوساله ازدواج کردم.چون از شوهرم دورم توی پانسیون زندگی میکنم.وقتایی که شوهرم ز ...
پس شوهر میخواد... حالا فکر میکنه شوهر چه تحفه ای هست
خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞