من با یکی از همکارام بعد یکسال که منو زیر نظر داشت و منم متوجه بودم و سه سالم هست همکار هستیم دوستم
بعد خیلی از اتفاقاتی که افتاده واسشو برای من تعریف کرده
مثلا من میدونم کدوم همکار ازش پول قرض کرده واسه شوهر کدوم همکار ادکلن پیشنهاد داده چندتا دیگه رو رسونده و ...
اینم بگم چیزی نیس که نگفته باشه بهم
ولیییی من از اینکه همکارای دیگمو مخصوصا یکیشونو که کار مشترک دارن باهم رسونده خیلی ناراحتم
کلا اون دختره خیلی سعی در جلب ترحم دیگرون داره منم هرکاری میکنم بی تفاوت بشم نمیشه با اینکه میدونم چیزی بینشون نیس اما دختره اگه چایی بریزه واسش ناراحت میشم قشنگ از قیافم ناراحتی مشخصه بمن گفت منو خانم فلانی هشت ساله که همکاریم جلوی خود اون خانومم گفت
ولی من از اینکه دیدم یه چیزی با اون دختره گفت و خندید ناراحت شدم و بهش اس دادم من دوست پسری که با من تو محیط کار رعایت کنه و نیشش واسه بقیه باز باشه نمیخام دوست پسری که بهم توجه نکنه نمیخام دوست پسری که بهم دروغ بگه نمیخام ( و خیلی چیزایی که تو این مدت ازش شنیدم اما بی ادبی نکردم اصلا بعش)
اولش خیلی دلم خنک شد که اس دادم بعد امروز پشیمونم دیروزم من یکم کارم طول کشید البته به عمد طول دادم دیدم نشسته اونم تا من رفتم دیگه ندیدمش از حرصم از شرکت زدم بیرون رفتم یه سیم کارت ایرانسل خریدم که شماره خصوصی مامان اینا باشه خط قبلیم برای همکارا مثلا از دیشب تا قبل خواب هیچ خبری ازش نشد😒
منم خط قبلیمو انداختم تو یه گوشی قدیمی گذاشتم خاموش بمونه ولی خیلی دل دلم که چرا سراغ نگرفته از یکشنبه هم میره ماموریت دفتر مرکزی کلا نمیبینمش
بنظرتون حق داره ناراحت باشه بابت sms من؟
من حق دارم ناراحت باشم بخاطر رفتارش؟