2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدون رفاه علاقه تبدیل به نفرت میشه رابطه پر حسرت

خب اگه از اینایی هستی که زود دلبسته میشی زودم از یادت میره که ولش کن اگه نیستی

رفاهم نمیتونه جایی دوس داشتنو بیاره حسرت اون علاقه تو دلت میمونه من اعتقادم اینه پیش کسی که دوسش دارم.بمونم حالا با هر سختی ولی واقعا دوسش داشته باشم

ادم عاقلی هست ؟؟ درچه حد بی پول شده؟؟ خیلی زیاد ؟؟ بعد نگه نمیتونه دوباره از اول شروع کنه

از ادم خوب میتونه مراقبت کنه خیلی بهم گیر میداد الان فهمیدم کمی حق داسته خواسته از دوستیمون محافظت کنه .بعد خیلی مواظبه رابطه 

...نداشته باشه یکبارم خونش نرفتم ادم با سعوریه 

من موندم و باهم و کنار هم زندگی رو ساختیم،ما از صفر شروع کردیم همه چیو... 😊

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

سلام بهتره بیخیالش بشی اگه میبینی ورشکستگیش جوریه که ممکنه خیلی طول بکشه درست شه یا کلا درست نشه چون فقط عمر خودتو هدر میدی

برای دلم دعا کنید 🙏  به حاجتم برسم 🙏 الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم😭
خب اگه از اینایی هستی که زود دلبسته میشی زودم از یادت میره که ولش کن اگه نیستی رفاهم نمیتونه جایی د ...

من خیلی سخت گیرم سخت علاقه مند میشم سخت فراموش میکنم مدتها تنها بودم بعد باهاش اشنا شدم اصلا اجازه نمیدادم هر کسی به حریمم وارد بشه اینم بچه مثبت بود قبول کردم

۳۸

عزیزم سنتم کم نیست که بخوای به پای یه آقا پسر بمونی شاید درست بشه شاید نشه ازدواج کنین بهتره

برای دلم دعا کنید 🙏  به حاجتم برسم 🙏 الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم😭