2777
2789
عنوان

قلبم شکست😞😞😞

123 بازدید | 13 پست

امروز تو ی مهمونی بودیم که خیلی شلوغ بود . منم عاشق بچم. دست خودم نیس نی نی دوس دارم. نی نی خودم سقط شد که اگه می موند اینجور نمیشد😞😞😞بچه یکی از فامیلارو گرفتم بغلم. هنوز نگرفتم مامان بزرگش امد گف دخترمو دیگه بده خیلی دلم شکست . چند بارم تا دست بچه رو گرفتم ضایعم کردو رفت جلو همه . دیگه تا عمر دارم بچه کسی رو نمیگیرم. 😔😔😔😔😔

کاربر قدیمیییی😇😇فک کنم ۱۰تا کاربریی داشتم که ۵تاشون رمز عبورو فراموش کرده بودم ☺برای مادرشدنم دعا کنید منم دوس دارم طعم شیرین مادرشدن رو بچشم🤩😍مرسسیی دوستای خوبم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهي بميرم برات

از خدا برات بچه هاي شيرين ارزو ميكنم عزيزم 

منم مث توام بچه اي ك شيرين باشه رو بغل ميكنم

من باجاريم قهرم وباشوهرش شكرابم ولي پسرش عشقمه ب من ميگه مامان 

لايك نكنيد مرسي اه🤗
الهي بميرم برات از خدا برات بچه هاي شيرين ارزو ميكنم عزيزم  منم مث توام بچه اي ك شيرين باشه ر ...

حدا نکنه گلم التماس دعا. دعا کنید منم مادر بشم

کاربر قدیمیییی😇😇فک کنم ۱۰تا کاربریی داشتم که ۵تاشون رمز عبورو فراموش کرده بودم ☺برای مادرشدنم دعا کنید منم دوس دارم طعم شیرین مادرشدن رو بچشم🤩😍مرسسیی دوستای خوبم
الهی که به حق پنج تن مادر میشی و خدا بهت یه نی نی درشت و مجلسی میده.  ختم انعام و سفره حضرت اب ...

چشم عزیزم ممنونم

عزیزم حتما منظوری نداشته شما زیاد حساس شدی انشاالله سال دیگه اینموقع تاپیک بزنی که از دست نی نی خواب ندارم چیکار کنم😊

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔
حدا نکنه گلم التماس دعا. دعا کنید منم مادر بشم

ب حق بي بي رقيه ايشالا خييلي زود خدا دامنتو سبز كنه تاپيك بزني ببينم خوشحال شم برات

توام براي منِ عاجز دعاكن

لايك نكنيد مرسي اه🤗
ب حق بي بي رقيه ايشالا خييلي زود خدا دامنتو سبز كنه تاپيك بزني ببينم خوشحال شم برات توام براي منِ ع ...

قربونت بشم گلم چشم. عزیزم 

عزیزم حتما منظوری نداشته شما زیاد حساس شدی انشاالله سال دیگه اینموقع تاپیک بزنی که از دست نی نی خواب ...

مرسی گلم ان شالله 😍😍😍😍