2789
عنوان

قلبم شکست😞😞😞

123 بازدید | 13 پست

امروز تو ی مهمونی بودیم که خیلی شلوغ بود . منم عاشق بچم. دست خودم نیس نی نی دوس دارم. نی نی خودم سقط شد که اگه می موند اینجور نمیشد😞😞😞بچه یکی از فامیلارو گرفتم بغلم. هنوز نگرفتم مامان بزرگش امد گف دخترمو دیگه بده خیلی دلم شکست . چند بارم تا دست بچه رو گرفتم ضایعم کردو رفت جلو همه . دیگه تا عمر دارم بچه کسی رو نمیگیرم. 😔😔😔😔😔

کاربر قدیمیییی😇😇فک کنم ۱۰تا کاربریی داشتم که ۵تاشون رمز عبورو فراموش کرده بودم ☺برای مادرشدنم دعا کنید منم دوس دارم طعم شیرین مادرشدن رو بچشم🤩😍مرسسیی دوستای خوبم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

الهي بميرم برات

از خدا برات بچه هاي شيرين ارزو ميكنم عزيزم 

منم مث توام بچه اي ك شيرين باشه رو بغل ميكنم

من باجاريم قهرم وباشوهرش شكرابم ولي پسرش عشقمه ب من ميگه مامان 

لايك نكنيد مرسي اه🤗
الهي بميرم برات از خدا برات بچه هاي شيرين ارزو ميكنم عزيزم  منم مث توام بچه اي ك شيرين باشه ر ...

حدا نکنه گلم التماس دعا. دعا کنید منم مادر بشم

کاربر قدیمیییی😇😇فک کنم ۱۰تا کاربریی داشتم که ۵تاشون رمز عبورو فراموش کرده بودم ☺برای مادرشدنم دعا کنید منم دوس دارم طعم شیرین مادرشدن رو بچشم🤩😍مرسسیی دوستای خوبم
الهی که به حق پنج تن مادر میشی و خدا بهت یه نی نی درشت و مجلسی میده.  ختم انعام و سفره حضرت اب ...

چشم عزیزم ممنونم

عزیزم حتما منظوری نداشته شما زیاد حساس شدی انشاالله سال دیگه اینموقع تاپیک بزنی که از دست نی نی خواب ندارم چیکار کنم😊

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔
حدا نکنه گلم التماس دعا. دعا کنید منم مادر بشم

ب حق بي بي رقيه ايشالا خييلي زود خدا دامنتو سبز كنه تاپيك بزني ببينم خوشحال شم برات

توام براي منِ عاجز دعاكن

لايك نكنيد مرسي اه🤗
ب حق بي بي رقيه ايشالا خييلي زود خدا دامنتو سبز كنه تاپيك بزني ببينم خوشحال شم برات توام براي منِ ع ...

قربونت بشم گلم چشم. عزیزم 

عزیزم حتما منظوری نداشته شما زیاد حساس شدی انشاالله سال دیگه اینموقع تاپیک بزنی که از دست نی نی خواب ...

مرسی گلم ان شالله 😍😍😍😍