2777
2789
عنوان

همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب از همکارهاتون ببینید یا به خانواده و دوستان بسپرید.. اینجا مورد مناسبی پیدا نمیکنید برادر. در وا ...

خواهش میکنم من دنبال کسی نیستم توی سایت فقط میخواستم کمک فکری کنید بدونم باید تو این شرایط چه معیارهایی برای انتخاب باید داشته باشم برای تصمیم درست

samuell
خواهش میکنم من دنبال کسی نیستم توی سایت فقط میخواستم کمک فکری کنید بدونم باید تو این شرایط چه معیاره ...

خوب معمولا تجربه نشون داده دخترایی که مادرای شاغل داشتن معمولا دخترای معقول تر و منطقی تری هستن. دوم اینکه سلامت روان واقعا مهمه... دختری که افسردگی داره یا اختلال شخصیت بعدا هرکاری هم بکنید زندگی خوبی نخواهید داشت... بعدم دیگه معیارهای کلی خودتون هست دیگه..  اهل کجا هستید شما؟

دوستان اشتباه نشه من دنبال همسر یابی نیستم توی سایت دنبال کمک فکری هستم تا از نظر فکری و اشفتگی در بیام واز هم فکری شما وپیشنهادتون برای پیدا کردن معیار هایی که باید داشته باشم برای شروع یه زندگی تازه

samuell
ممنونم از راهنماییتون . اصفهان

خوب من فکر کردم تهرانید چون اینجا خیلی آشفته بازاره و به راحتی شناخت به دست نمیاد. ولی تو شهر هایی مثل شهر شما جوامع خانودگی و فامیلی هنوز وجود داره و میتونه تو ازدواج کمک کنه... کلا سخت نگیرید دوست عزیز... مهم ترین ملاک به دل نشستنه... ببینید کی به دلتون میشینه. بنده ی طلعت آن باش که" آنی" دارد...

خوب من فکر کردم تهرانید چون اینجا خیلی آشفته بازاره و به راحتی شناخت به دست نمیاد. ولی تو شهر هایی م ...

تشکراز هم فکری شما دوست عزیز استفاده کردم  🙏

samuell

متاسفانه همه چیز رو به تمسخرمیگیریم  کسانی هستند که شاید برای رفع مشکلشان یادداشتی میگذارند و متاسفانه عده ای با دید بسیار بد به موضوع نگاه میکنند .. باشد تا یاد بگیریم از تجربیات هم استفاده کنیم نه دست بندازیم همدیگه رو .عاقبت مردمی که 40 سال بلا تکلیف هستند همینه مرد ان روزگاری که به هم نوع خودمان کمک میکردیم بدن اینکه تحقیرش کنیم .هیچ انسانی بی نقص و بی عیب نیست گاهی کمک فکری میتونه انسانی رو از اشتباه کردن دوباره منع کنه

samuell