2777
2789
عنوان

همسر

460 بازدید | 42 پست

سلام دوستان 

دو سال ونیمه که طلاق گرفتم و یک پسر 4 ساله دارم 

با این وضعیت جامعه که همه ما درگیر مسائل اقتصادی هستیم برای من پیدا کردن همسر خیلی سخت شده و از طرفی هم خانمها دیگه اعتمادشون به مردها کم شده البته تا جایی که شخصیت ادمها رو از ظاهر شون نمیشه تشخیص داد این مساله سخت تر میشه و پیش داوری کردن از روی ظاهر مشکل همه ماست میخوام کمک کنید تا بتونم با این موضوع کنار بیام چون در زندگی گذشته خودم تمام معیارهای یک مرد خوب رو داشتم نه خیانت کردم و نه اهل خلاف و دود ودمو رفیق بازی بودم .دائم دنبال کار بودم وپیگیر مسائل مالی برای معیشت زندگی و علت جداییم هم مشکل از طرف خانم بود که خواهش میکنم سوال نفرمائید چون از گفتنش معذورم .لطفا راهنمایی کنید . و ضعفی که دارم نمیتونم کسی رو پیدا کنم که بتونم زندگی جدید و با ارامش رو در این مدتی که خدا به من عمر داده به دست بیارم

samuell

شاید خیلی اعتماد به نفس داری فک میکنی مشکل از خانوم بوده ما از کجا بدونیم خب

من تو این مسائل هیچ وقت نمیتونم یه طرفه به قاضی برم

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی یه طرفه به قاضی بره قطعا راضی برمیگرده.

ماشالله بد تر از من همه جا هستی ها 😂😂

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    

زن میخواد  

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خخخخ من شبا کلا هستم روزا نیستم

آخه جالبه هم شبا هستم هم روزا 😐

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    
زن میخواد    

آره آجی   

هااا بگرد پیدا میکنی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

شب پنجشنبه است انگار اینجا رو با جای دیگه اشتباه گرفتی اینجا جای دوست بازی و صیغه بازی نیست گول اینجور ادمها رو نخورید اینا دنبال سواستفاده هستن گزارش میزنم برات