2777
2789
عنوان

جاری عجیب غریب

834 بازدید | 69 پست

سلام من ۱۹ سالمه یه جاری دارم خیلی ازمن کوچیکتره😐! اخلاقای عجیبی داره واقعانمیدونم چجوری وصفش کنم...اصلانمیتونم تحملش کنم چشم نداره منوببینه.توهرجمعی تا من سرصحبتوبااون بازنکنم اون اصلااااااا سمتم نمیاد یکی ام ببینه فک میکنه چی شدهههههه که بامن حرف نمیزنه.بایکی صمیمی باشم یابگوبخندکنم ناراحت میشه.یه چیزجدید بخرم یایه کارجدیدبکنم به روش نمیاره.راستش من خیلی ازاون سرترم.همه میدونن.اصلا سواد حرف زدن نداره سعی میکنه حرف زدنش عین من باشه.خیلی بچس نمیدونم چیکارش کنم.

♡Bir teck sěn aşkim♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاریش نکن

بزرگ میشین درست میشین😑

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

عزیزم تو خودتم کوچولویی

فککن اون دیکه چقد بچس

اقتضای سنشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟