2777
2789
عنوان

گم شدن مدارک

1347 بازدید | 5 پست

سلام بچها . من امروز مدارکمو گم کردم  کارت ملی هوشمند و دفترچه بیمه خودم و دخترم و کارتهای عابر بانک. به نظرتون طرف میتونه سواستفاده کنه؟ چطور باید کارت ملیمو بگیرم شنیدم خیلی دردسر داره

عزیزم امروز باید تمام کارتای بانکیتو مسدود میکردی فردا حتما اول اینکار بکن بعدش برو ثبت احوال مفقودی بزن بجاشون برگه موقت میدن دوباره باید عکس بگیری و مدارک پرکنی فکر کنمواسه پیگیریه گرفتنش پلیس +10 باید بری البته اگه اشنا تو ثبت احوال داشته باشی همونجا سریعتر انجامش میدن دفترچه بیمتم اگر تامین اجتماعیه دفاترخدماتیش تو شهرهست نزدبکترینش برو اعلام کن ی مبلغی ازت میگیرن دوباره صادر میکنن از تنها چیزی که نمیتونن سواستفاده کنن همین دفترچه بیمته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب دزدیدن فردام که جمعس

اوه حواسم به فردا نبود بانک ملت جمعه عصر قبلا باز بوده اپلیکیشن بانکای کارتاتو داری ببین جایی توش اعلام مفقودی نداره یا مسدود کردن حساب ? اگه نداره به حساب که کارتش دستت باشه یا مال اشناهات تا جایی که میتونی کرت به کارت کن با اپلیکیشنت یه سقفی داره کاشکی تا قبل ٢ میریختی که از امروز دوباره تا سقف واریز میزدی

ممنون از راهنماییت عزیزم

خواهش خانمی همین بلا سرخودمم اومده تو مدتی که شاغل بودم کیفمو زدن هرچی توش بود حتی سند ازدواجم رفت ولی خب تو مدت یکماهی که واسه پیدا شدنش ثبت احوال برگه داده بود بهم مدارکمو انداخته بود صندوق پستی شانس صندوقم باز کرده بود پستچی پیدا شد فقط شناسنامم توش نبود که دیگه پیگیرش تپو خو  ثبت احوال شدم