2777
2789
عنوان

دارم میترکم داییم...

490 بازدید | 20 پست

یه دایی دارم خیلی بچه درس خون هستش

رتبه سه رقمی کنکور بوده و ارشدشم ک همینطور 

ماباهم گرمیم خیلی 

خواستگاری گفت برام برین رفتیم و طرفو دید به من گفت چرا همچین کسایی رو امتخاب میکنین یه عمسی نشونم داد گفت ازاین تیپ دخترا خوشم میاد منم فکرکردم برای ازدواج میگه یه نفر اشنا معرفی کردم گفتم خب این هست دگ

گفت نه برای دوستی....گفت هرکی خوشگله بهم بگو میخوام باهاش دوست شم 😳شوکه شدم 

ینی میدونم ازدواج میخواد بکنه ها ولی بخاطر به جریاناتی میکه باید تجربه دوس دخترایار داشت قبل ازداج 

شما بودین چیکار میکردین!؟؟؟

اینم بگم داییم واقعا هیچی کم نداره هم خیلی پولداره هم اخلاقش خوبه هم هوشش هم ظاهر؟

توبی محلش کن

🤨

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متاسفانه هوش اجتماعیش پایینه 

کسی ک این شرایط و داره خودش باید دستبکار شه نه از بقیه توقع داشته باشه 

و صددرصد حرفش درسته 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اگه براتون فرقی نمیکنه ک بهش معرفی کن دیگه چرا شوکه شدی

اخه همش میکفت یکیو پیدا کنین برام 

میکفتیم خب یکیو خودت پیدا کن چون ما اکثرن ازدواجامون دوستیه 

گفت نه یکیو برام پیدا کنین امشب رفتیم دختره ادم حسابی بود جهرشم بدنبود ولی اصلا فرق میکرد با جیزی ک داییم میخواست

واقعا الان موندم !!!؟؟؟میترسم معرفی کنم بدردش نخوره 

یا بعدا جدابشن بگم تو کفتی....

متاسفانه هوش اجتماعیش پایینه  کسی ک این شرایط و داره خودش باید دستبکار شه نه از بقیه توقع داشت ...

خب میکم دگ خیلی خجالتیو این جوریه مدلش چون همش‌ازبچگی درس میخونده