2777
2789
عنوان

بیاین نی نی های دیشب ببینین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 97 پست
عزیزم سفر اصلا براتون خوب نیست تو ماه های آخر.خب الان برین

آخخ همسرم بهش مرخصی نمیدن بعد یکسال تازه میخوایم بریم ،،مادرشوهرمم درک نمیکنه حاملم میگه نیاید دیگه قطع رابطه میگه اتفاقی نمیوفته بیاد شهرستان

آخخ همسرم بهش مرخصی نمیدن بعد یکسال تازه میخوایم بریم ،،مادرشوهرمم درک نمیکنه حاملم میگه نیاید دیگه ...

وا چقدر بی درکن

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزان کسی میدونه ۲۵ هفته بارداری سونوگرافی داره یان؟لطفا کمکم کنید مرسی⚘⚘⚘

نه عزیزم

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی
ممنون بخاطر راهنمایی هات عزیزم 😘😘😘❤❤❤

فدات❤🌷

سلام نازگل جون خوبی،،نازگل جون من تو هفته ۲۶ بارداریم خیلی بد سرما خوردم کل بدنم درد میکنه انگار فلج شدم ،کمرم هم شدید درد میکنه همش گریه میکنم ،،چکار کنم چطور خوب شم ؟؟احتمال داره کمر دردم به این دلیل باشه ک خدایی نکرده جفتم افتاده باشه ؟اما خون ریزی ندارم 

سلام نازگل جون خوبی،،نازگل جون من تو هفته ۲۶ بارداریم خیلی بد سرما خوردم کل بدنم درد میکنه انگار فلج ...

سلام عزیزم حتما پیش دکتر برین.باید معاینه بشی گلم