sogol_ninja مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 6160 عنوان اگه بفهمید 93 بازدید | 15 پست اگه بفهمید که خانوادت تو خانوادهی واقعی تون نیستن و تو این مدت ازتون قایمکردن چی کار می کنید و چی میگید تعداد رای : 10 نظرسنجی اگه خانوادتو خانوادهی واقعیتون نباشه و خانوادهی واقعیتون شمارو خیلی دوست داشته باشن چی کار میکنید می گردم پیدا شون میکنم و با اونا زندگی میکنم 3 30% پیداشون میکنم و پیش خانوادهی قبلی می مونم هر چند که اونا خوبترن 5 50% می خواستن گم نکن که من برم پیداشون کنم 😎😎😑 2 20% سلام 1398/10/06 | 00:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 مگه ماه عسله خاهر به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
شقااااایق2 عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 5484 نه پیداشون میکنم نه برام مهمهیه تار مو پدر و مادرمو به دنیا نمیدم شدیم سوپ خفاش نخورده و دهن سوخته😖
saharjoonii25 عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 1885 نه پیداشون میکنم نه برام مهمه یه تار مو پدر و مادرمو به دنیا نمیدم حتما خیلی خوبن که اینقد دوسشون دارید . خوشا به سعادتتون
22autumngirl عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 6075 مهم نیس تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
zohreeeegh عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 254 بستگی به شرایط داره اگه اوضاع خانواده جدید خوب بود باهاشون گرم میگیرم درکنار خانواده قبلیم، اما اگه اوضاشپن خوب نبود حوصله دردسر ندارم سراغشونم نمیرم
شقااااایق2 عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 5484 حتما خیلی خوبن که اینقد دوسشون دارید . خوشا به سعادتتون اره خیییلیزنده باشی خدا پدر و مادر شمارو هم براتون حفظ کنه شدیم سوپ خفاش نخورده و دهن سوخته😖
شقااااایق2 عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 5484 بستگی به شرایط داره اگه اوضاع خانواده جدید خوب بود باهاشون گرم میگیرم درکنار خانواده قبلیم، اما اگه ... چه منفعت طلب شدیم سوپ خفاش نخورده و دهن سوخته😖
sogol_ninja مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 6160 اره خیییلی زنده باشی خدا پدر و مادر شمارو هم براتون حفظ کنه خوش به حالت که پدر و مادرت دوست دارن و نمی زارم ناراحت بشی خدا سایشون بالا سرت نگه داره سلام
شقااااایق2 عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 5484 خوش به حالت که پدر و مادرت دوست دارن و نمی زارم ناراحت بشی خدا سایشون بالا سرت نگه داره فدات بشم عزیز دلمهمچنین شماببین. همه پدر و مادرا بچه هاشونو دوست دارناما پدر و مادر اونی نیست که فقط باعث لقاح شدن و به دنیا اوردن مارواونکه بزرگ کرده و زحمت کشیده اون مهمه شدیم سوپ خفاش نخورده و دهن سوخته😖
sogol_ninja مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 6160 فدات بشم عزیز دلم همچنین شما ببین. همه پدر و مادرا بچه هاشونو دوست دارن اما پدر و مادر اونی نیست ... بزرگم کردن ولی هر روز دعوا داریم با مامانم و هی نیش و زخم زبون میزنه بابام که هی بهم شک داره و گیر میده و سر چیزای بیخود داد میزنه و جلو جمع خوردم میکنه سلام
zohreeeegh عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 254 چه منفعت طلب خانواده ای که تا حالا ۲۸سال پیشم نبودن و زحمتی برام نکشیدن حالا به چه دردم میخورن مگر در شرایطی که مشکلات مالیمو حل کنن
sogol_ninja مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 6160 فدات بشم عزیز دلم همچنین شما ببین. همه پدر و مادرا بچه هاشونو دوست دارن اما پدر و مادر اونی نیست ... می دونی اونا فکر می کنن همه چیز پول و با پول من خوش بختم و دیگه به چیزی نیاز ندارم سلام
شقااااایق2 عضویت: 1398/05/29 تعداد پست: 5484 بزرگم کردن ولی هر روز دعوا داریم با مامانم و هی نیش و زخم زبون میزنه بابام که هی بهم شک داره ... چند سالته شدیم سوپ خفاش نخورده و دهن سوخته😖