zari_tala مدیر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1361 عنوان خانمهای زیبای بدون مو | مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 20 پست سلام دوستان کسی هست که الان مو نداشته باشه؟ یعنی از ته زده باشه؟ میخوام بدونم چه احساسی داره؟ میرید بیرون چیکار میکنید یا مهمونی زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ... 1398/10/05 | 23:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zari_tala مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1361 اره دونفر اینجا هستن شاید راضی نباشن تگ کنم. ولی پشیمونن به شدت نگفتن چرا پشیمونن؟ زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...
zari_tala مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1361 اوهوم بزنیم تقویتش کنیم از ریشه خوب میشه😁😁😁😁 شاید همین فردا بزنم..... فقط نمیدونم جلو بقیه چجوری بگردم حالا بیرونو یکاریش میکنم ولی مهمونی چی زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...
دختربهاااار عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 41173 نگفتن چرا پشیمونن؟ چون عروسی دارن مو ندارن. چون خیلی دیر در اومده وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
ستارهخوشگله عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 17023 شاید همین فردا بزنم..... فقط نمیدونم جلو بقیه چجوری بگردم حالا بیرونو یکاریش میکنم ولی مهمونی چی اگه مجلسی چیزی هس فعلا نزن قبل عید عروسیا زیادن
zari_tala مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1361 اگه مجلسی چیزی هس فعلا نزن قبل عید عروسیا زیادن نه مجلس نداریم. همون دید و بازدید عیدو میگم زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...
شوکتتت عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 12001 بنظرت تا عید چندسانت میشه؟ بستگی ب رشد موهات داره اگه رشدش خوب باشخ تا روی گردنت میاد بنظرم