2777
2789
عنوان

خانما بیاین

62 بازدید | 11 پست

بیاین یکم حرف بزنیم..دلم گرفته دو روزه خونه تنهام..شوهرم سرکاره تا دوشنبه هم نمیزارن بیاد..خانواده امم ی شهر دیگ هستن..چیکار کنم اخه؟شماها چیکار میکنید..؟اینجور وقتا؟الان انقد داغون شدم از پقتی ک شوهرم گفته نشیتم دارم گریه میکنم

من بودم حسابي خونه رو تميز ميكردم وسرو سامون ميدادم براي خودم غذاميپختم ميخوردم فيلم نگا ميكردم نت گردي ميكردم حسابي خلوت ميكردم باخودم وكيف ميكردم

خيلي سخت گير مياد اين شرايطا ك ادم براي خودش بخاد باشه

لايك نكنيد مرسي اه🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا خودت تلویزیون نگا کن............. دستمالی بکش به وسایل خونه ..................... 

فکر کردم دیروز فقط خونه نیس همون دیروز خونه رو برق انداختم ..امروز رفتم مثلا ی کم خوشگل کردم ک امشب میاد..الان اینجوری گفت دلم داذه پاره میشه بخدا..اخه چقد تلویزیون اونم هیچی نداره

من بودم حسابي خونه رو تميز ميكردم وسرو سامون ميدادم براي خودم غذاميپختم ميخوردم فيلم نگا ميكردم نت گ ...

اخه من شرایطم فرق داره ..پایین خونمون هم پسرش معتاده میترسم

فکر کردم دیروز فقط خونه نیس همون دیروز خونه رو برق انداختم ..امروز رفتم مثلا ی کم خوشگل کردم ک امشب ...

برو از بیرون فیلم برات بریزن رو فلش........................چهار تا غذای جدید از تگرا اینستا جایی نگا کن شوهرت اومد یه غذای جدید واسش بپز تو نی نی سایت چت کن