2777
2789
عنوان

عكس سلفى

230 بازدید | 23 پست

بچه ها ديديد وقتى عكس سلفى ميخوايد بگيريد اولش يه شكليد بعد كه عكس رو گرفتيد قيافه تون برعكس ميشه و زشت شديد؟؟؟ چرا اينطوريه؟؟ ميدونيد توى تماس تصويرى هم براى طرف مقابل قيافه تو برعكس ميره يا نه؟؟

دوربین جلو گوشی من که زیر گلسش هوا رفته انگار تو حموم هستی😂😂😂

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

يعنى چكار ميشه كرد؟؟؟ تماس تصويرى هم برعكس ميره براى طرف؟؟ يا اونجورى ميره كه دارى خودتو ميبينى؟؟

همونجوریه فک کنم دقت نکردم تاحالا.

اگه برعکس میفتی تو سلفی باید تنظیمات دوربینت بری درستش کنی البته من هانره کوشیم نمبذونم بقیه گوشیا دارن یانه گزینه ی miroor reflection

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
همونجوریه فک کنم دقت نکردم تاحالا. اگه برعکس میفتی تو سلفی باید تنظیمات دوربینت بری درستش کنی البته ...

حالا سلفى برام مهم نيست تماس تصويريه اگه برعكس بره خيلى ضايعست 🤦🏻‍♀️

عزیزم متاسفانه همونشکلی ایم

دفعه اول ک مقالشو خوندم تا یک هفته حالم بد بود😂😂😂😂

تصویر آیینه امون غلطه تقریبا..بقیه مارو مثل گوشی میبینن و اینکه تو آینه مغزت اصلاح میکنه عیوبو تقریبا..

اگر اینو میبینی برای نیت خیری که تو ذهنمه یک صلوات مهمونم کن❤به انرژی مثبتتون ایمان دارم😍😍
حالا سلفى برام مهم نيست تماس تصويريه اگه برعكس بره خيلى ضايعست 🤦🏻‍♀️

ن تماس تصویری فک نمیکنم برعکس بره 

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   
عزیزم متاسفانه همونشکلی ایم دفعه اول ک مقالشو خوندم تا یک هفته حالم بد بود😂😂😂😂 تصویر آیینه امو ...

يعنى طرف مارو چپكى ميبينه؟؟؟؟ يا خداا!!!! خوب ميشه كاريش كرد؟؟؟ فقط براى ايفون اينطوريه؟ يا همه گوشيا؟؟

يعنى طرف مارو چپكى ميبينه؟؟؟؟ يا خداا!!!! خوب ميشه كاريش كرد؟؟؟ فقط براى ايفون اينطوريه؟ يا همه گوشي ...

ببین در کل تصویر آیینه ایتو فراموش کن همین!

تو فقط تو آینه خودتو اونجوری میبینی

اگر اینو میبینی برای نیت خیری که تو ذهنمه یک صلوات مهمونم کن❤به انرژی مثبتتون ایمان دارم😍😍