2777
2789
عنوان

چکار کردم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 32 پست
پول باشه خوشبختی رم میتونی باهمون پول بخری شاید خیلیا با نظرم مخالف باشن ولی بیپولی همیشه بدبختی میا ...

موافق نیستم عزیزم

البته بستگی ب برداشت هرکس از زندگی داره

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه چرا همه بی پولن،هر کسی با فکر زندگی میکنی بی پول نمیشه و نیست،خیلیام اوضاع شون روبراهه

منظورم اکثریت جامعس.

اتفاقا خیلیا با منطق و فکر عالی پیش میرن ولی متاسفانه مشکلات زیاده

اونایی که دارن خداروشکر

پول باشه خوشبختی رم میتونی باهمون پول بخری شاید خیلیا با نظرم مخالف باشن ولی بیپولی همیشه بدبختی میا ...

دقیقا،پول عشق میاره،هر کی بگه نه فقط تعصبی و تدافعی حرف میزنه،نهایتش اینه که گریه کردن تو مرسدس بنز خیلی راحتتر از گریه کردن تو اتوبوس واحده

من بزرگ شدم خواهشا قضاوت نکنید چون تو وضعیت من نیستین..اینقد فشار مالی رومون بوده که اینارو میگم...

عزیزم من با کسی شبیه به خواستگار قبلی شما ازدواج کردم ده سال ازم بزرگتره و وضعش هم خوبه ولی اصلا کنارش خوشبخت نیستم چون روحیاتمون کلا فرق میکنه پس فکر نکن اگه با اون ازدواج میکردی قطعا خوشبخت بودی

میدونم گلم وضعیت اقتصادی اکثر مردم داغونه درک کن همسرت رو گلم

خدا باعث و بانی هاشرو لعنت کنه

بخدا صب ک از خاب پا میشم میگم چ غذایی درس کنم ک ارزون تر در بیاد بی برنج باشه بی گوشت باشه ال باشه بل باشع

عزیزم من با کسی شبیه به خواستگار قبلی شما ازدواج کردم ده سال ازم بزرگتره و وضعش هم خوبه ولی اصلا کنا ...

شما بحثتپن رو روحیاته ولی اینا حتی نمیتونم ابتدایی ترین نیاز خودشونم برطرف کنن فردا پس فردا بچشون قراره چه زجری بکشه خدا میدونه

خدا باعث و بانی هاشرو لعنت کنه بخدا صب ک از خاب پا میشم میگم چ غذایی درس کنم ک ارزون تر در بیاد بی ...

واقعا 

منم تازه زایمان کردم

روم نمیشه به همسرم بگم اینو بگیر و اونو بگیر هرچی باشه درست میکنم اصلا شیر ندارم😔

دوستتون دارم 💕

شما بحثتپن رو روحیاته ولی اینا حتی نمیتونم ابتدایی ترین نیاز خودشونم برطرف کنن فردا پس فردا بچشون قر ...

کاملا درک میکنم چی میگید حق با شماست خیلی خیلی سخته ولی منظورم اینه که داشتن پول الزاما به معنی خوشبختی نیست و طوری که یکی تو تاپیک بالاتر گفته عشق نمیاره خیلی ها رو میبینم که وضع مالیشون از ما ضعیف تره ولی چقد کنار هم خوشن ۰۰۰البته اینم قبول دارم که وصع مالی حداقل در یک سطح متوسط باید باشه