2821
2789
عنوان

خوردن دست

127 بازدید | 18 پست

سلام.خانومای محترم دختر شش ماهه ام زیاد دستهاشو میخوره.دندون گیر هم گرفتم خوشش نیومد پس زد و همچنان به خوردن دستهاش ادامه میده.به تغذیه امم میرسم که نکنه شیرم کم باشه.با تمام رعایتهام بازم .....

چیکار کنم از سرش بیفته.کمک لطفاااااااااا

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لاک تلخ

در کمتر از یک روز ترک میکنه

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

نذار اصلا بخوره هر وقت خواست دستشو بخوره سرشو گرم کن مشغولش کن به یه کار دیگه. دکتر فک و صورت داشت تو تلویزیون میگفت باعث میشه مشکلات فک برا بچه بوجود بیاد

✌نیام رو میسازم تک نفره😍
روش خوبی نیست

خواهر من تا 7 سالگی انگشت میمکید

همه چیز رو امتحان کردیم

بهترین روشه

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
عادتش بده به پستونک جای دست چون پستونک رو میشه از بچه گرفت کم کم اما دست چون همیشه باهاشه نمیتونی ب ...

عادت نکرد.تلاشمو کردم

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
امتحان میکنم.اذیت نمیشه؟؟؟

البته بچه شما کوچیکه

تو این سن داره بدنشو میشناسه . حساس مختلف رو تجربه میکنه

ولی اگر مثلا تا 3 4 سالگی ادامه پیدا کرد بعدا(ته ذهنت داشته باش یه روز شاید به دردت خورد)

الان واقعا زوده چون اصلا این کارش طبیعیه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز