2777
2789

@afrudit شفای خودش

@سکوت1998 شفای خودش و پدرش و برادرش

@saba68 شفای خودش و خواهرش خوشبختی و حل مشکلاتش

@آرتینجون حاجتش و شفای داداشاش

@soogoolii سالم بودن تو دلیش

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@afrudit   شفای خودش @سکوت1998   شفای خودش و پدرش و برادرش @saba68   شفای خ ...

دورت بگردم😍❤️😍

ماچ ب کلت دوست مهربونم😘😘😘😘😇

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

@nazaninehreza برای شفا و حاجتش

@الیباجی شفای همسرش و حاجتش

@بهارنارنج5 شفای کوچولوشون که بهش داروی اشتباهی تزریق شده

@malake_yazdahom حاجت قلبیش

@7869zahra رسیدن به عشقش

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

@حدیثه1ف2م حاجتش

@متولدمهرماه برای ایشون خیلیییی دعا کن

@shamim67   براش شفاش @ویهانمهر   شفای خواهرش @mamanyasnajon   شفای خودش ...

@mamiyasnajoon     برای شفای ایشون دعا کنید، قبلی یه کاربر دیگه هستن❤

@soodehmfk     شفای خودش و عزیزش

@مهسا6972 شفای پسرشون

@khaste29  ایشون خیلی ساله منتظر فرزند هستن

@یاسمن98سابق حل مشکلات مالی و جور شدن جهیزیه اش

ممنونم مهربونم😍 استارتر منم دعا کن، منم دعات میکنم خدا اجرت بده برای دوستامم دعاکن @فرانک20 &n ...

برات صلوات فرستادم هم برای استارتر هم برای تو دوست خوبم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
الهی خیلی زود مادر یه فرزند سالم و صالح بشی @مامانبزرگپانیذ   تسکین معجزه وار درد مفاصلش ...

فدات عزیزم که انقدر مهربونی ان شاالله که هرچی ازخدامیخوای بهت بده 🙏💙💚🌹

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
@یاااالله   ازدواجش و روسفید شدنش و حاجت های قلبیش @dnh   شفای فرزندش @عقده_ای_تون ...

انشالله حاجت روایی خودت فداتشم انشالله عاقبت بخیر شی الهی امین

اسی تورو خدا منو از صمیم قلبت دعا کن😔

@نیلدون ایشون رو هم از دعای خیرت بی بهره نزار🙏🙏🙏❤