rahajon19 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 148 عنوان تاتو 38 بازدید | 3 پست سلام دوستان میشه یکی راهنمایی کنه بگه تاتو روی سینه رو باچی پاک کنم تروخدا بگین 1398/10/05 | 17:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhe_1 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2483 دائم؟ اگر دائم با لیزر😶 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."
rahajon19 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 148 دائم؟ اگر دائم با لیزر😶 واسه ترمیمشم نرفتم میخام پاک شهیاباکرمی چیزی محوش کنم
dokhe_1 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2483 واسه ترمیمشم نرفتم میخام پاک شه یاباکرمی چیزی محوش کنم با کرم محو دائم که نمیشه ولی با لیزر میبرنش _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."