2777
2789
ببین اون یه برنامه س، شانس بیاری اون شخص تو اون برنامه عضو شده باشه، من تا زدم اسم و فامیلی بالا آور ...

اره من اینوو شنیده بودم اینجا قبلا یکی گفت ولی نصب کردم نشد باید ببینم برنامشو چون برنانه مشابهش زیاده

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من آخرش نفهمیدم چه شماره هایی رو می‌آورد بالا، چون هر شماره ای میزدم یه چیز الکی می‌نوشت، اما اون شماره با هر خط و گوشی امتحان کردم اسم اون می‌اومد، من و شوهرم به این نتیجه رسیدیم که خط هایی که باهاش فقط مزاحم میشن و کاربرد دیگه ای نداره رو کاملا شناسایی میکنه، به این دلیل که اسم که برای اون خط مزاحم آورد بالا با اسم شخصی که خط به نامش بود یکی نبود عزیزم، 

من آخرش نفهمیدم چه شماره هایی رو می‌آورد بالا، چون هر شماره ای میزدم یه چیز الکی می‌نوشت، اما اون شم ...

اره درسته .منم به یک اشنا تو سپاه امنیته گفتیم ی اسم وفامیل دیگه گفت گفت یک ماهه این خط دستشه فلان شهره .ولی مخابرات  اسم یک شخص دیگرو گفت .این اشنامون گفت این اسم صاحب خط نیست اسم همون شخص مزاحمه ولی ما نمیشناسیمش کیه خدا لعنتش کنه واقعا چی میدن بهش مزاحم میشن زندگی مردمو خراب کنن.

واقعا بعد چیکارش کردین 

هیچی والا، ادامه ش ندادیم، خواهر شوهرم فهمید داشتن طلاق میگرفتن، منم گفتم تو رو قرآن کشش ندین، شوهرمم میگفت من بهت ایمان دارم و اگر بخوام این قضیه کش دار بشه انگاری به تو شک دارم و این اصلا خوب نیست، اما خب خواهر شوهرم بلایی به سر خودش و خانواده ش آورد که نگو نپرس