ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3376 عنوان خانوما ی سوال 65 بازدید | 8 پست شما نمیدونین برا قبل زایمان که پرونده باید بیمارستان تشکیل داد .میشه بعد ظهرم رفت یا نیا حتما باید تو ساعت اداری باشه؟؟ آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا 1398/10/05 | 16:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپیداس عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 3021 هروقت بری مبسه و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3376 هروقت بری مبسه شما پرونده تشکیل دادی؟ آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
سپیداس عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 3021 شما پرونده تشکیل دادی؟ پرونده بیمارستانو میگی؟روزی که میخوای بری عمل؟ و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3376 پرونده بیمارستانو میگی؟روزی که میخوای بری عمل؟ بله .شنیدم قبل اینکه دردت بگیره برا زایمان بهتره پرونده داشته باشی برا زایمان آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
سپیداس عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 3021 بله .شنیدم قبل اینکه دردت بگیره برا زایمان بهتره پرونده داشته باشی برا زایمان نه باباهروقت دردت گرفت برگه بستریتو ببر و برو قسمت پذیرشجمعا ۵دیقه کارت طول نمیکشهمن ۱۱هم وقت عمل دارم میخوام صب ساعت ۷ برم برا تشکیل پرونده و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3376 نه بابا هروقت دردت گرفت برگه بستریتو ببر و برو قسمت پذیرش جمعا ۵دیقه کارت طول نمیکشه من ۱۱هم وقت ... اها پس میشه نداشته باشی پرونده اونجاشما زایمان اولتونه میخوای سزارین شی؟ آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
سپیداس عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 3021 اها پس میشه نداشته باشی پرونده اونجا شما زایمان اولتونه میخوای سزارین شی؟ بله عزیزم میشهزایمان دوممه سزارینم و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍
ملکا۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 3376 بله عزیزم میشه زایمان دوممه سزارینم اها انشالله ب سلامتی آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا