2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دوس دارم کاش میشد فقط صورت رو چاق کرد، میگن ژله خوبه ولی نمیدونم تا چه اندازه درسته این حرف

میگن ژله باید ژلاتینش حیوانی باشه

وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..

خب ژله يعني هروز بخورم؟ جوانه گندم خيلي بدمزست بعدم من نميدونم با چي بخورم روزي چند بار 

ژله باید صبح ناشتا خورده بشه

وقتی به یه نفر که حالش بدتر از خودمه دلداری و امید به فردایی سبز میدم یاد این شعر میوفتم: "خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم" ای بابا..

منم دوس دارم کاش میشد فقط صورت رو چاق کرد، میگن ژله خوبه ولی نمیدونم تا چه اندازه درسته این حرف

ميخوام برم پودر مخمر ابجو بخرم با ماشت تركيب كني بزني صورتت چاق ميشي اينو ديدم رو كسي . 

صورتت رو واقعا پر كرده؟

بله برای من خوب بوده

دو تا دندونم رو عصب کشی کردم تا یکم پول جمع کنم برم ایمپلنت کنم صورتم یه حالتی شده بود دوست نداشتم ناراحت بودم بهم اینارو پیشنهاد دادن یکماه هست میخورم 

ویتامین ای یکم من رو چاق کرد دیگه یک روز در میون میخورم

بله برای من خوب بوده دو تا دندونم رو عصب کشی کردم تا یکم پول جمع کنم برم ایمپلنت کنم صورتم یه حالتی ...

مولتی ویتامینی که گفتی چنده؟

یه صلوات برای سلامتی همه مامانای گل بفرستید و مامان منم مهمون کنید  
خب خيلي طولاني نتيجه ميده

روزی دو لیوان شیر  و هشت لیوان آب  بخور قول میدم تو یک ماه نتیجه میگیری.. یه نتیجه خوب پوست شفاف و قشنگ...

جوانه گندم هم خوبه.. من اینا رو واقعا تجربه کردم که میگم..حتی اگه بری متخصص بازم بهت پیشنهاددمیکنه 😊

مشاوره پوست و مو رایگان🌹
ويتامين اي رو ١روز در ميون بخورم اون مولتيه چي؟ هروز؟

من زود چاق میشدم ویتامین ای رو یه روز در میون میخورم 

مولتی ویتامین مینرال شرکت ایران دارو رو هر روز 

هم صورتم پر شده هم سر حال شدم قبلا زود خسته میشدم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792