2777
2789
عنوان

قبول دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 58 پست
پس  چیه؟ یعنی همه باهم یه دختر معمولی رو دوست دارن؟

عزیزم از نظر من و شما مممکنه معمولیه باشه

یه سری افراد کلا روابط عمومی خوبی دارن قطعا ادما بیشتر جذب میشن

تا یه خانمی که فرارمیکنه به قول دوستمونو....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من قبول ندارم.

به قیافه اگه بود که خیلی از دخترا کشورمون میترشیدن..بنظرم اون زیباییه قلبه که همه رو جذب میکنه مثلا لبخند از ته دل مهربونی اینا هستن که نگاهارو به سمت خودشون میکشن..بعضیاهم بحثشون جداس اشوه میان و خیلی چیزای دیگه ک این اصلا درست نیس

موافقم..جاری من اخلاق گندی داره رفتارش با خانواده شوهرم خیلی سرد و خشک و بی روحه جوری میزارنش رو سر فوشم بده لبخند میزنن..ولی من خیلی باهاشون خوبم مناسبتا مریض شدناشون همش بفکرشونم ولی لازمه یچیز و ندونسته برعکس بگم تا یمدت داستان دارم باهاشون😒😑

دخترقشنگم بی صبرانه منتظر بغل کردنتم
خیلی کم! یه چیزی داره ک پسرا جذب میشن یا قیافه یا پول یا ... غیر این نمیشه

نمیدونم ادمایی که من سالهاست دارم دور و بر خودم میبینم خیلی سالم تر از این حرفان

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

تو قران دعا اومده  من بادچشمای خودم دیدم با دعا چ کارا میکنن بخدا

نوشته شده که دعا بگیرید واسه اینکه جذبتون بشن و ....؟!؟!

کجای قران ؟

عزیزم یه همچین کارایی دست بردن تو کار خداست به نظرم،شاید الانت خوب شه اگرم باشه ولی دو روز دیگه زمین میخوری

شما فکر کن واقعیت نداره من خیلی ها رو دیدم با دعا و سحر اینکارو کردن البته زیادش خوب نیست رو ضمیر نا ...

منم به دعا اعتقاد ندارم.ولی یه جاری دارم با اینکه هیچ ویژگی خوبی نداره اما شوهرش و خانواده شوهرش همه مثل سگ ازش میترسن.خودشم میگه من یه جایی بلدم که انواع دعاها و جادوها رو میکنن.دیگه نمیدونم😕

شرط چاقو مُرد
ب چ زبونی بگم خوشگل نیس من نمیگم من خوشگلم  ولی میگم ک اون خوشگل نیس اصلا

گفتم بهت ولی چشم زخمم تاثیر داره اگه همچین چیزی ام باشه باید قایم کنه

ولی این دعا خیلی ام بدی داره یه بنده خدا برای یه پسری گرفت پسره تو نامزدی ولش کرد گم و گور شد

دعا و سحر هست تو قرآنم هست من افکارم پوسیده است ولی تو کتاب قرآنم هست

واقعا من خیلی اینطوریم🤣

چقدر خوبه که میدونی ایراد از کجاست

گندم از گندم بروید جو ز جو

شما خوبی ادما رو ببین، بی منت خوب باش نهایتا اینکه اگه ادما خوبی نکردن، یه نفر اون بالا هست که میبینه! تو با خدا معامله کن دو سر سوده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من ب دعا اعتقاد دارم ولی خیلی مسخره‌س بشین فک کن آدم اعتماد بنفسش نابود میشه اگه فک کنه همه بخاطر دعا دوسش دارن..آدم باید خودشو تغییر بده تا دوسش داشته باشن البته اگه محتاج دوست داشتن کسی هستین😕

منم به دعا اعتقاد ندارم.ولی یه جاری دارم با اینکه هیچ ویژگی خوبی نداره اما شوهرش و خانواده شوهرش همه ...

خیلی بد اینده بدی داره بعدا براش خرابی بار میاد من زن دایی ام این شکلی بود ۶سال نذاشت دایی ام مادربزرگم بگیره همشم جادو و سحر و طلسم میگرفت الان که مادربزرگم فوت کرده خنده داره ولی در استانه جدایی ان الان که رسما جدا زندگی میکنن زندگیشم داغون شده

من خودم فقط میگم قرآن بخونید بهتر از این کارای مزخرف جواب نمیده به خدا تا یه مدت

ولی خود قرآنم در مورد هر موضوعی سوره ای داره بخونید بی تاثیر نیست توکلم به اون باشه بقیه اشم تلاش کافیه