2777
2789
عنوان

قبول دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 58 پست
نه اهل عشوه نیس اعتماد ب نفس بالایی داره خودشو تو همه کارا جا میده شاید باعثش اینه

نه عزیزم اگه پسر زیاد جذب اش میشه مال اینکه هم خیلی بلده هم دعا داره همون مهره مار خودمون‌ منم دعا قبول نداشتم ولی یه بنده خدایی میگفت مادرشوهرش بد دهن ولی یه دعایی میخوند و نعل داغ میکرد بچه هاش عین پروانه دورش جمع میشدن شب

حتما از نظر اقایون خوشگله کلا همه ی خانوما خودشونو خوشگل تر از بقیه میبینن اینم در نظر بگیر شاید از ...

نه عزیزم اینطور نیس خیلی از دخترا حتا اقایون دیگ با دیدن عکسش گفتن اصلا خوشگل نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اینطور نیس خیلی از دخترا حتا اقایون دیگ با دیدن عکسش گفتن اصلا خوشگل نیس 

خب عزیزم هر کسی ی سلیقه ای داره

خانمام همه فکر میکنن خودشون خوشگلترینن دوستم منم خانمم ناراحت نشی کلی گفتم

چند سال پیش یکی از فامیل ما اومد گفت فلانی اونشم طلاست من متوجه نشدم چون بچه بودم ولی ۳ سال پیش همون خانومی که همه می گفتند اونش طلاست بیچاره سرطان سینه گرفت ومرد ولی حالا اونایی که غبطه همین خانومو می خوردن خودشون دارند زندگی راحتی می کنند و اون یکی زیر خروارها خاک تو سن۳۹ سالگی جوون مرگ شد

اگ قران قبول داری باید دعاام قبول داشنه باشی

چ ربطی داره عزیزم

تو کجای قران اومده که دعا بگیرید واسه دیده شدن یا واسه اینکه جذبتون بشن و همچین چیزی هست ! چیزی هست راجب این تو قران ؟

اینا واقعا افکار پوسیدس

خب عزیزم هر کسی ی سلیقه ای داره خانمام همه فکر میکنن خودشون خوشگلترینن دوستم منم خانمم ناراحت نشی ک ...

ب چ زبونی بگم خوشگل نیس من نمیگم من خوشگلم 

ولی میگم ک اون خوشگل نیس اصلا

اینم قبول دارم خودم یه طرف قضیه اینه درسته

مثلا من دو تا خواهرشوهرم. یکیشون تحصیلکرده کارمند دولت وضع مالی خوب مجرده. کافیه بشینی کنارش یعنی واقعا زمان نمیگذره انقدر انرژی منفی داره! انقدر میگه فلانی شانس داره اون زشته ولی همه میمیرن براش فلانی اله فلانی بله

در مقابل خواهرش نه تحصیلات داره نه وضع مالی انچنانی ولی از ۱۷ سالگی کلی خواستگار داشته و ازدواج کرده. خیلییی هم دوست داشتنیه. همیشه نقطه مثبت و جذاب ادما رو میبنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم اینطور قضاوت کردن درست نیست. دلیل نمیشه چون ایشون گفته طرف معمولیه یعنی عشوه خرکی میاد! نه جان ...

خیلی کم! یه چیزی داره ک پسرا جذب میشن یا قیافه یا پول یا ... غیر این نمیشه

چ ربطی داره عزیزم تو کجای قران اومده که دعا بگیرید واسه دیده شدن یا واسه اینکه جذبتون بشن و همچین چ ...

تو قران دعا اومده 

من بادچشمای خودم دیدم با دعا چ کارا میکنن بخدا

شما فکر کن واقعیت نداره من خیلی ها رو دیدم با دعا و سحر اینکارو کردن البته زیادش خوب نیست رو ضمیر نا ...

من کاری به واقعیتش ندارم. کسی که مدام دنبال مقایسه و جدب انرژی منفیه هیچ وقت خوبی براش پیش نمیاد این قانون طبیعته

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "