2777
2789
عنوان

بدویید عجله ایه

79 بازدید | 5 پست

مادر شوهرم همیشه از خوشحالی من ناراحت میشه اما وقتایی ک یه مشکلی برام پیش میاد یا ناراحتم یا بچم مریضه قشنگ حالش خوبه و کلی انرژی داره. امروزم بچم سرما خورده و قراره الان بریم خونشون. من با شوهرم یکم بحث کردم الان اما نمیخوام جلو اونا خودمو ناراحت نشون بدم... بنظرتون همین کارو کنم چون اگه تو خودم باشم مادر شوهرم خوشحال میشه اما اوه خوشحال باشم پیش خودش میگه با وجود مریضی بچش چقد حالش خوبه و لجش میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت باش عادی طبیعتا نباید هارهار بخندی ک بچت مریضه خودتو سرحال نشون بده خاک بر سرش ک از مریضی نوه ش خوشحال میشه

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

دقیقا مادرشوهر منم همیطوره عقد ک بودم اینجا رسمع جهازو مرد بحره کولرمیخریدیم اخم میکرد مبلو تختو دید اه کشید گفت لازم نبود اینچیزا چیه الکی خرج میکنی دلم میخاد بکشمش ایقد نفهمه  

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕