2777
2789
عنوان

لکنت زبون

86 بازدید | 14 پست

برادرم ۵ سالشه وقتی حرف میزنه هی تو حرفاش استوپ میکنه انگار نفس کم میاره.داشتید تو اطرافتنو کسی اینجوری باشه؟امروز بردیمش گفتار درمانی گفت باید درمان بشه.امکانش هست درمان نشه همینجوری بمونه؟؟؟؟؟؟😢😢

نه عزیزم درمان میشه.

برادرشوهر منم میگن لکنت داشته، هنوزم وقتی مضطرب میشه خیلی کم لکنت پیدا میکنه.

ولی خب خیلی عادیه و استاد دانشگاه هم هست تازه. یه سره حرف میزنه واسه دانشجوها

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمنم شهریور لکنت گرفت..درکت میکنم نزدبک بود سکته کنم ازغصه..۳روز بعد بردمش گفتاردرمانی..خداروشکر زود رفع شد

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم واسه درمانش میدونی چیکار کردن؟

نه راستش نپرسیدم. اگه میخوای میپرسم میگم بهت

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
دختر من سه سال و نیمه اینجوریه مردم انقد غصه خوردم گفتار درمانی بردم تغییری نکرد شاید من باید ادا ...

لکنتش چجوریه؟؟؟تلفظو مشکل داره؟؟؟داداش من نفس کم میاره انگار.گفت دو دسته لکنت داریم یا بر اثر نرس ایجاد شده یا تغیئری توی مغز هستش

چند جلسه رفت گفتار درمانی لکنتش چجوری بود

خیلیی شدید شروع شد ویهویی..حدود ۲۰روز طول کشید من خیلی زود اقدام کردم.به حرف هیشکی گوش نکردم که خوب میشه و..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
لکنتش چجوریه؟؟؟تلفظو مشکل داره؟؟؟داداش من نفس کم میاره انگار.گفت دو دسته لکنت داریم یا بر اثر نرس ای ...

نفس کم میاره دخترم

آخر کلمه رو تکرار میکنه

مثلا میگه مامان آن آن آن 

آخر کلمه رو تکرار میکنه تا کلمه بدی رو بگه

یه وقتایی بریده میگه ک معلومه نفس کم آورده

کلمه ها رو انگار بخش بخش میگه

مرسی عزیزم لطف کردی اگه پرسیدی بگو بهم لطفا.

چشم عزیزم، زیر پست آخرم یه کامنت بذار یادم نره