2777
2789
عنوان

شکمم ضربه خورد حالا چیکار کنم

150 بازدید | 8 پست

بچه ها داشتم موهام شونه میزدم شونه افتاد رو شکمم دردم گرفت نکنه بچه چیزیش شده

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

نه 😐😐😐😐 چیزی نمیشه 

من تو حاملگیم در کابینت رو باز کردم محکم خرد زیر شکمم دقیقا خرد توی رحمم اتفاقی نیوفتاد 

شمام اگر مشکلی خاصی برات پیش نیومد حرکت بچه اوکی هست ابریزش و لکه بینی نداری بیخودی نگران نشو 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه 😐😐😐😐 چیزی نمیشه  من تو حاملگیم در کابینت رو باز کردم محکم خرد زیر شکمم دقیقا خرد توی رح ...

آخه شنیدم یه جای بچه یه چیزیش میشه اگه شکم ضربه بخوره 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
نترس چيزي نميشه من سر پسرم دختر جاريم يهو ناغافل يه دونه با مشت زد تو شکمم هيچي نشد

چون درد کرد ترسیدم 

آخه شنیدم یه جای بچه یه چیزیش میشه اگه شکم ضربه بخوره 

بچه تو کیسه ابه مثل ایبرکه 

اب ریزش و لک بینی و درد نداری؟؟، بچه درست حرکت میکنه؟؟؟؟ بیخیال دیگه اگه موردی نداره استرس بدتره 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
بچه تو کیسه ابه مثل ایبرکه  اب ریزش و لک بینی و درد نداری؟؟، بچه درست حرکت میکنه؟؟؟؟ بیخیال دی ...

نه همون موقع درد کرد فقط 

نه همون موقع درد کرد فقط 

ان شالله ک چیزی نشده بهش فکر نکن 

ضربه ی خیلی محکم و  شدید هم نمیتونه بلایی سر بچه بیاره اون جاش امنه اگه اینجوری بود ک هیچ بچه ای سالم دنیا نمیومد 

فکر بد نکن بچه تو ابه و اصلا ضربه ای حس نکرده فقط برو ب پهلوی چپ و حرکاتش رو چک کن ی چیز شیرین هم بخور