2777
2789

دخترم 5 سالشه،،،،آزمایش داد،،دکتر گفت یه کم کم خونی داره،،،بهش قرص آهن داد،،

حالا خودم چه غذاهایی یا خوراکی های بدم بهش خوبه،،برای کم خونی؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من درباره بچه نمیدونم عزیزم ولی شیره خرما یا توت 

اسفناج قرمه سبزی جیگر آهن خیلی بالایی دارن

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

فندق و پسته و بادام و گردو از هر کدوم ۱۰۰ گرم پودر کن و با ۱۰۰ گرم عسل قاطی کن هر روز یه قاشق بده بخوره عالیه 

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم

شیره انگورو با شیرش بده از یکسالگی به بچم دادم اصلا کم خونی نداره  شیره انگور عالیه برا کم خونی

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

شیر بز بهترین جایگزین شیر مادره من اینو از تجربه خودم میگم چون بچم نارس بود خودم شیر نداشتم از شانس بد من بچم به پروتویین  شیر گاو هم حساسیت داشت نمیتونستم شیر خشک بدم از زمانی که شیر بز امتحان کردم نه تنها هیچ حساسیتی نداشت بلکه وزن و قدش هم خیلی خوب شده بعدها خودم خیلی مقاله خوندم در مورد شیر بز دیدم طلا هست برای کم خونی دیابت فشار خون نازایی عوارض شیمی درمانی زخم معده  گوارش آسان سلامت قلب اسم برونشیت حتی رشد جنین در رحم نقش بسزایی داره حدود 96 درصد ویتامین و املاح و مواد معدنی داره برای اطلاع از خواص بیشمار شیر بز فقط کافیه تو گوگل سرچ کنید خودتون پی می‌برید که طلا هست اما بخصوص برای نوزادان باید از یه جای مطمن تهیه کنید اگه تهران زندگی می‌کنیدیه مزرعه هست همه فصل‌ها شیر بز داره لبنیات شیر بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش میاد واقعا طلاست  

من بر اساس تجربه شخصی خودم بهترین دارو شیر بز هست بهتون توصیه میکنم قبل از هر کاری فقط کافیه خواص شیر بز رو در اینترنت سرچ کنید بعد خودتون متوجه میشید چه گنجی هست شیر بز تنها یه مزرعه در تهران هست که شیر بز خالص داره و واقعا بهداشتی و تمیزه بدون هیچ افزودنی اونم مزرعه مروگل هست اگه اشتباه نکنم لبنیات مروگل رو تو گوگل سرچ. کنید آدرسش میاد و شمارو از خیلی از بیماری ها نجات میده