2777
2789
عنوان

بی بی چک هم بی بی چک قدیم!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا اساس بی بی چک و ست حاملگی بعد از تاخیر پریوده 

۷روز به پریود مونده به چه اساسی بی بی میزنین آخه؟!

فقط بخودتون استرس میدین

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

روی بیبی چک هم نوشته چند روز بعده موعد پریود بزنین شما که دیگه زودتر هم زدی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

خانومی بچه های سایت دیدم که میگن وقتی بی بی هر رورکه میزاری کمرنگ میشه شایدتخمک باورشده رشدش متوقف شده.واگربی بی چک هرروزپررنگ تراز روز قبل شد مطمئن باشیدکه باردارین

خانومی بچه های سایت دیدم که میگن وقتی بی بی هر رورکه میزاری کمرنگ میشه شایدتخمک باورشده رشدش متوقف ش ...

هروز کم رنگ تر از روز اول شد 💔💔😭😭😭😭

خدایاشکرت❤
منم یبار زدم هاله پررنگ انداخت چ ذوقی کردم یادش بخیر  جمعه هم بود  تیریپ حاملگی برداشتم ...

😂😂😂😂😂

پس اون نی نی تو پروفایل چی میگ؟

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
این اتفاق ممکنه  چون نزدیک پریود سطح اس تی چی خون میره بالا همون چیزی که موقع حاملگی داخل خونه ...

امضاتو خوندم مشکلت چیه فقط کیست؟ 

امضا قبلی 😍من ميدونم ديگه این ماه حاجت دلمو میگیرم و مامان میشم 😍خدا جونم مرسی که تو بهترین ماهت هدیتو بهم دادی لطفا مواظبش باش تا سالم بیاد بغلم😘😘😘😘لطفا برا سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کنید 😍😍😍