2777
2789
عنوان

میخام خط چشم تاتو کنم میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 26 پست
خدایی فکر میکردم لمینت چشم جدیده میخواستم سرچ بزنم😓

اره دیگه فقط فرقش اینه واسه دندون سفیدمیشه واسه چشم مشکی😐

نگوکه نمی دونستی🙁

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگه فقط فرقش اینه واسه دندون سفیدمیشه واسه چشم مشکی😐 نگوکه نمی دونستی🙁

😶 میدونستمااا یادم رفته بود

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
دختر خاله هام و چندتا از عروس هاش انجام دادن الان انقد زشته تازه هی باید خط بکشن روش که معلوم نشه سب ...

خودم قبلاً همین آرایشگاه انجام دادم اما فقط بالارو.خیلی خوب بود.آبی هم نشد.بعد یک سال و نیم تقریبا پاک شد .اما الان پشیمون شدم پایین و انجام بدم

لمینت مال مژس مال چشم نیس😑

منم نگفتم واسه چشمه😕

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
😶 میدونستمااا یادم رفته بود

می دونم😉

دختر خاله هام و چندتا از عروس هاش انجام دادن الان انقد زشته تازه هی باید خط بکشن روش که معلوم نشه سب ...

یسری از تتو کارا دلشون نمیسوزه که میرن رنگ تتو بدرد نخورصدتومنی میخرن میزنن ب چش و چال مردم زناای بیچاره ام ازکجا میخوان بفهمن موادش چیه😐

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏