2777
2789
عنوان

پرش بدن کودک

99 بازدید | 6 پست

سلام.خانوما دو هفته ای هست که پسر شانزده ماهه ام تو خواب بدنش بیشتر دست و پاهاش حالت تیک میپره..ینی هرچندثانیه ای یبار یکم میپره تکون میخوره بدنش یوقتایی باعث بیقراری تو خوابش میشه..اوایل خوابش بیشتره درطول خوابشم هست ولی کمتر میشه.خیلی نگرانم کسی بچه ش اینجوری شده یهویی؟؟

وقتی میپره نگهش دار با دستات اگ کنترل میشه و تکون نمیخوره که اوکیه اکه نه ببرش دکتر عزیزم 

ممکنه خدایی نکرده تشنج باشه البته امیدوارم نباشه ولی در نهایتم خیال خودت جمع میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم شما وقتی شوهرت خوابه بهش توجه کن. میبینی اونم می‌پره. یه چیز کاملا طبیعیه. دارن خواب میبینن. زمانهایی این پرش بیشتر میشه که یا طرف عصبی شده باشه اون روز یا تنش زیادی داشته باشه و یا در کل حالت روحیش از حالت نرمال خارج شده باشه یعنی یا زیاد خوشحال شده باشه یا ناراحت

گلم شما وقتی شوهرت خوابه بهش توجه کن. میبینی اونم می‌پره. یه چیز کاملا طبیعیه. دارن خواب میبینن. زما ...

اخه قبلا اینجوری نبود عزیزم.همش عضلاتش بیشتر پا و دستاش نه اونجور ناجور ولی خب میپره درحال تکون خوردن هستن قبلا نبود اینجوری

اخه قبلا اینجوری نبود عزیزم.همش عضلاتش بیشتر پا و دستاش نه اونجور ناجور ولی خب میپره درحال تکون خورد ...

خب هرچی بزرگتر بشن بیشتر موقعیت‌ها و درک میکنن و بهشون استرس و ناراحتی یا خوشحالی اثر میکنه