2777
2789
عنوان

بحث من و همسرم

2251 بازدید | 132 پست

دیشب رفتم کنار شوهرم داشت باگوشیش کار میکرد بعد تا من رفتم گوشیش بست .بعدم همش میگفت برو جارو بنداز خوابم میاد گفتم تو که حالا حالا نمیخوابی داری چکار میکنی تو گوشیت که به من میگی برو . اینم بگم ۱۲ساله از زندگیم باهاش میگذره مرد پاکیه و بسیار معتقد. اصلا بهش شک ندارم. همسرم قبلا یه زن عقدی داشته که عروسی نکردن و طلاقش داده اون خانمم ازدواج کرده .توی البوم شخصی همسرم دیدم که بچه رو بغل کرده و کلی باهاش عکس گرفته دوران نامزدیم که گفت خواهر کوچیک نامزدش بوده که بهش بیش از حد وابسته بوده 

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین

ولی حالا بزرگ شده دقیق نمیدونم ولی دبیرستانی شاید باشه .شوهرم که دیشب رفت مسواک بزنه گوشیش چک کردم دیدم با اون چت کرده  و راجب عکس پروفایلش پرسیده که اونم گفته بود عکس دختر ابجیمه.چند بار دیدم که با این دختر یعنی خواهر زن سابقش چت میکنه .چند بار داخل خیابون دیدمش که میاد میگه داداش داداش و چشاش پر اشک میشه .اینم بگم دختره ۶تا خواهرن و برادر ندارن.خلاصه من پیامش دیدم پاکش کردم شوهرم که اومد متوجه شد و کلی باهام دعوا کرد حتی دستم و محکم گرفت و پیچوند

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاشقش شده

مردا زود عاشق دخترای سن پایین میشن 

تجربه م اینو میگه....چندین مرد زن دار وقتی هجده سالم بود باهام گرم میگرفتن و من منگل بودم فک میکردم برادرانه یا پدرانه س ولی بعد ها فمیدمنخیر اینجوریام نیست 

کارشوهرت اصلا درست نبوده ولی کار توام اشتباه است صرفا اگه میخوای چک کنی بکن ولی بروش نیار شک کردن باعث میشه فاصله بینتون بیوفته عزیزم اون مرد ک شوهر شماست شمارو ک بچه فرض نکرده و میدونه ان اتفاقا جلو چشم شما افتاده اگه قرار بود قایم کنه یجوری قایم میکرد ک متوجه نشی شما هرچی حساس ترباشی اون برای اینکه تو ناراحت نشی بیشترازت قایم میکنه اونوقت تو خودت اذیت میشی چون فک میکنی یچیزی هست

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

بعدشم گوشی منو برداشت و گفت حق نداری گوشی داشته باشی منم قهر کردم و تا صبح گریه کردم گفتم چرا باهاش چت میکنی گفت بخدا قسم مثل خواهرمه رو دستای من بزرگ شده گفتم هرچی من خوشم نمیاد. بعدشم بهش گفتم شکایتت به خدا میکنم چون من هیچکس ندارم  جز خدا امشب که از سر کار برگشت اومد کلی بغلم کرد و گفت مگه تو این۱۲سال از من چیزی دیدی که اینکارا میکنی .و تا وقتی که خوابش برد کلی بهم مهربونی کرد و همش بوسم میکرد و میگفت غیرتی من، حساس و فلان و از این جور حرفا .بنظرتون رفتارم اشتباهه یا رفتار و کار شوهرم؟ میشه راهنمایید کنید اینم بگم یبار با دختره صحبت کردم وگفتم درست نیست با کسی که خواهرتون طلاق داده چت کنی گفت داداشمه و دوسش دارم

بعدشم گوشی منو برداشت و گفت حق نداری گوشی داشته باشی منم قهر کردم و تا صبح گریه کردم گفتم چرا باهاش ...

اینجوری ک پیداست شوهر شما هیچ علاقه ای بهش نداره و صرفا این دختر بهش چسبیده شوهر شمام ازرو سادگی فقط حرف میزنه خیالت راحت مردی ک میاد توضیح میده فرق داره اصولا کسایی ک کاری میکنن اینجور مواقع حق به جانب میگیرن و بحث درست میکنن و دست پیش میگیرن ک بگن تو بدی من بد نیستم

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

به نظرم که شوهرتون قصد بدی نداشته به احتمال زیاد همون حس خواهر و برادری بوده و خواسته یه خبری بگیره

ولی خب شما هم حق داری که نگران بشی این رفتارتم کاملا طبیعی بوده چون شوهرت اول کاری کرد که شک کنی