2777
2789
عنوان

باردارم یا ن ؟؟

101 بازدید | 7 پست

خانوما من باید فردا پریود بشم اما هیچ علائمی ندارم ب جز کمی کمر درد 

دیشب بیبی زدم منفی بود 

کی بزنم درست مشخص میشه ک مثبته یا منفی!!!

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

بی بی دو سه روز بعد موعد پریودت

ولی بهترین کار همون آزمایشه خیلی به بی بی اعتباری نیست.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عقب انداختی بعد بیبی بزن تا بیبی هم مثبت نشده ازمایش نرو اینکه میگن بیبی ممکنه نشون نده امید الکیه از هر ۱۰۰۰ نفریکیش اینجوری میشه من خودم ۹ ماه اقدام بودم ۸ ماهشو از دادم بااینکه بیبی منفی میشد میگفتم حتما هست نشون نمیده یا مثلا حاله خط سفید محو میوفتاد دل خوش میکردم لابد زود زدم بالای ۵۰ تابیبی زدم

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
عقب انداختی بعد بیبی بزن تا بیبی هم مثبت نشده ازمایش نرو اینکه میگن بیبی ممکنه نشون نده امید الکیه ا ...

منم نه ماه اقدامم نمیگیره

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  
منم نه ماه اقدامم نمیگیره

تا یک سال طبیعیه تازه من وقتی باردارشدم ک بیخیال شدم توم بیخیال شو اگه زود زود اقدام کنی رحم شل میشه و قدرت اسپرم هام کم میشه بازندگیت عشق کن و هروقت نیاز داشتی رابطه داشته باش فقط یکم دیر تربرو دسشویی و خودتو شستی بشور ولی با اب گرم نشور ادرارم نکن گرما اسپرمو میکشه شوهرتم تقویت کن من ماهی ک بیخیال شدم و حتی قصد جلوگیری داشتم ک دیگه کلا بچه نیارم چون باردارنمیشدم دچارافسردگی شده بودم ازطرفی من فقط حسرت میخوردم ک باردارنمیشم بعد یه عده توهمین نینی سایت میگفتن توحسودی چون ارزو میکردم منم باردارشم 😐

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
تا یک سال طبیعیه تازه من وقتی باردارشدم ک بیخیال شدم توم بیخیال شو اگه زود زود اقدام کنی رحم شل میشه ...

مرسی عزیزم بی خیالی سخته ولی سعی میکنم دیگه نیام نی نی سایت چون بیشتر استرس میگیرم

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم