2777
2789
عنوان

لباس خریدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2944 بازدید | 80 پست
فعلا که مجردم با کسی هم ازدواج کنم با پول خودم خرید میکنم نه اون

شاغلی؟

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا بيخود وطيفه شوعرته پول بده نداره نياد زن بگيره  والا بخدا!

دوس ندارم به دست شوهرم نگاه کنم

دوس دارم هرچی دلم خواست با پول خودم بخرم حس بهتری بهم میده

اون خرج زندگی و بده

نه ولی در آینده میشم

آخه یه جوری گفتی که به نظر میومد در استقلال کامل مالی به سر میبری.😄

البته که واقعا امیدوارم شاغل بشی.احتمال زیاد اون موقع ولخرجی زیاد از سرت میوفته.چون پولی که خودت با زحمت زیاد به دست اورره باشی رو سخت تر خرج میکنی😊

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)
بنظرم سلامتی شما بزرگترین سرمایه ایه که در اختیارتونه تا حد امکان به خودتون برسید.. چند وقت میگذره ...

چشم ممنون از دلگرمیت عزیزم😘

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶
خب خوبه آدم به خودش برسه هرموقع یه چیز بپوشه زن یا دختر باید شیک بگرده

اره ولی حدی دار.بازم قبلش میخوای بخری خوب فکر کن مثلا یه کیف خوشگل میبینی با خودت بگو من 5 تا دارم یکیش ازینم قشنگ تر.خودت به خودت تذکر بده.خیلی تاثیر دار 

ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم
پس چي مثلا بشينيم بشوريم بسابيم يه سره؟ 

خیر.درس بخونید،برید سر کار،برید ورزش،برید کلاسای مختلف.مگه هر کس تو مرکز خرید و کافی شاپ ول نیست فقط بشور و بساب میکنه؟😏

آخه یه جوری گفتی که به نظر میومد در استقلال کامل مالی به سر میبری.😄 البته که واقعا امیدوارم شاغل ب ...

فرصت واسه کار زیاده فعلا باید درس بخونم بعد یه شغل خوب که اونم در رابطه با لباس باشه

پولی ام که خودم در بیارم بیشتر خرج میکنم چون حساب خودمه هرچقدر بخوام میتونم بخرم راحت😁

من از وقتی دیدم لباسام خونه رو گرفته و  و بعد چند سال ک نو از مد رفته دیگه حواسمو جمع کردم نه تنها تو لباس تو همه چی تا خیلی کاربردی و دلنشین نباشه به هوسم نمیگیرم.بازم خودت میدونی

ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم