2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شما لج بازی میکنی؟ 

نه مثلا یه بار یه چی گفته حالا من غیر عمدی دوباره تکرار کردم نفهمیدم،میزنتم،مثلا یه بار بعد خرید اومدیم خونه پریدم بغلش تشکر کنم منو گرفت زد ک مگه نگفتم جلوتر از من نرو تو بازار،بعدشم میزنتم میگه گریه نکن

نه مثلا یه بار یه چی گفته حالا من غیر عمدی دوباره تکرار کردم نفهمیدم،میزنتم،مثلا یه بار بعد خرید اوم ...

خب یک سری از رفتارهایی ک ایشون حساس هستند رو اصلاح کنید

و ایشون هم به یک روانشناس معرفی کنید بد نیست

خب یک سری از رفتارهایی ک ایشون حساس هستند رو اصلاح کنید و ایشون هم به یک روانشناس معرفی کنید بد نیس ...

چقد بهش گفتم بیا قبل عقد بریم مشاوره،نیومد،بعدم اخه حرفایی ک حساسه بنظرم بیخودیه،با اینکه سعی میکنم رعایت کنم

چقد بهش گفتم بیا قبل عقد بریم مشاوره،نیومد،بعدم اخه حرفایی ک حساسه بنظرم بیخودیه،با اینکه سعی میکنم ...

خب از نظر شما بیخوده حتما از نظر ایشون مهمه

بهر حال زندگی مشترک یعنی دو طرف مقداری کوتاه بیان

قبل عقد دوست بودین؟ 

خب از نظر شما بیخوده حتما از نظر ایشون مهمه بهر حال زندگی مشترک یعنی دو طرف مقداری کوتاه بیان قبل ...

دلیلی نداره هرچی براش مهم باشه درست بدونه، من میگم پاستور بازی نکن مگه گوش بمن میده،خیر سرش نماز خونم هس

ولی استفتائات رهبری چیز دیگه ای میگه

وقتی بازی حرام باشه یا پاسور ها طرح مستهجن داشته باشه

بازی ص فا جهت سرگرمی و بدون شرط بندی مشکلی نداره

حالا ایشون پیغمبر یا معصوم نیست که خطای کوچیک حتی نکنه پس زیاد خشک و مقدس بازی در نیاریم

وقتی بازی حرام باشه یا پاسور ها طرح مستهجن داشته باشه بازی ص فا جهت سرگرمی و بدون شرط بندی مشکلی ند ...

من فقط اون چهره ای ک به خانوادم نشون داده میخوام داشته باشه،جنابعالی به کرم ضد آفتاب زدن منن گیر میده میگی خشک نباشیم؟؟

من فقط اون چهره ای ک به خانوادم نشون داده میخوام داشته باشه،جنابعالی به کرم ضد آفتاب زدن منن گیر مید ...

خب میگم ک ایشون هم معصوم نیست

رفتار اشتباه از هر کسی اشتباهه